Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Προπονητική ενίσχυση στον Πανεδεσσαϊκό με Σταυρόπουλο και Μπιτέρνα


Σε δύο σημαντικές προσθήκες στο προπονητικό του επιτελείο προχώρησε ο Α.Σ. Πανεδεσσαϊκός καθώς προστέθηκαν οι έμπειροι προπονητές Σταυρόπουλος Γεώργιος και Μπιτέρνας Ιωάννης. 
Οι δύο προπονητές με τους ήδη υπάρχοντες Αναστασιάδη, Μίλτση και Πούφλη δημιουργούν μια  ισχυρή προπονητική ομάδα αποτελούμενη αποκλειστικά από διπλωματούχους προπονητές και γυμναστές με στόχο την αξιοποίηση του αθλητικού δυναμικού του συλλόγου και την αποτελεσματικότερη λειτουργία των ακαδημιών. 
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΜΑΓΑΖΙ Η΄ ΛΑΘΟΣ ΚΑΝΩ;
    L

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νομίζω έγινε προσπάθεια για μία ομάδα, αλλά για ένα άτομο από το μαζαζί το άλλο χάλασε η δουλειά, σπάστηκαν και γι' αυτό έφυγαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ.
      ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΕΛΕΓΑ ΚΑΙ ΕΓΡΑΦΑ ΟΤΙ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΤΗΣ ΕΔΕΣΣΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΘΛΗΜΑ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΩΣΤΕ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΕ ΑΘΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ.
      Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΓΙΑΤΙ Η ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΙΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΟΜΑΔΑΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΩΝ

      Διαγραφή
    2. Ναι δεν γίνετε, πες μου τον πρόεδρο να σου πω ποιος είσαι

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.