Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γιάννης Κανωτίδης: "Δίνουμε βάση στο νεανικό στοιχείο στον Αλμωπό"


Ο Γιάννης Κανωτίδης άμεσος συνεργάτης του τεχνικού του Αλμωπού Αριδαίας Γιώργου Τυριακίδη παραμονή της μετάβασης της ομάδος για τα 3 5 πηγάδια μας μίλησε για την μέχρι τώρα εικόνα της ομάδος:

''Το Σάββατο ξεκάνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδος μας στην Νάουσα στα 3-5 Πηγάδια. Είμαστε ευχαριστημένοι από την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα μέχρι τώρα. Σίγουρα χρειαζόμαστε ακόμη μια μικρή ενίσχυση στο ρόστερ. 

Επικεντρώσαμε την προσοχή μας στα παιδιά της περιοχής και από κει και πέρα προσθέσαμε και έναν έμπειρο παίκτη (Παπαζούδης) που γνωρίζει τις ανάγκες της κατηγορίας. Ψάχνουμε ακόμη 2 ποιοτικές λύσεις στην επιθετική γραμμή, έμπειρους παίκτες που να γνωρίζουν την κατηγορία και να μπορούν να δώσουν το κάτι παραπάνω από τα νέα παιδιά που δεν έχουν τις ανάλογες εμπειρίες. Σίγουρα κυριαρχεί το νεανικό στοιχείο στην ομάδα μας. Αυτά τα παιδιά αξίζουν να γνωρίσουν την εμπειρία της Γ Εθνικής και από κει και πέρα να προβληθούν και μέσα από την δουλειά που γίνεται στην ομάδα.

Πατάμε γερά στα πόδια μας, ξέρουμε τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε δεν πετάμε στα σύννεφα. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μια ομάδα που θα παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο και να δώσει εμπειρίες στα νέα παιδιά. Και από κει και πέρα ότι καλό είναι να ρθει...καλώς να ρθει''

Επιμέλεια: Χαρά Ματεντζόγλου
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.