Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Απίστευτο: Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ξέχασε να καλέσει την Άννα Κορακάκη


Απίστευτο και όμως ελληνικό. Η Άννα Κορακάκη δεν βρέθηκε στην σημερινή ειδική τελετή για τους Ολυμπιονίκες, αφού δεν προσκλήθηκε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Η Άννα Κορακάκη τίμησε την Ελλάδα κατακτώντας ένα χρυσό και ένα χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, αλλά η επιτυχία της μάλλον ξεχάστηκε γρήγορα. 

Και αυτό το λέμε, διότι η Δραμινή χρυσή Ολυμπιονίκης δεν προσκλήθηκε ποτέ από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, στην σημερινή ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι για τους Ολυμπιονίκες στο Προεδρικό Μέγαρο. 

Ο πατέρας και προπονητής της Ολυμπιονίκης, Τάσος Κορακάκης, επιβεβαίωσε ότι η «χρυσή» Άννα δεν προσκλήθηκε ποτέ για να παραβρεθεί στην εκδήλωση και ενημερώθηκε για την ύπαρξη της, μόνο μέσα από τον Τύπο. 

Έτσι λοιπόν στην σημερινή εκδήλωση που έγινε στις 13.00 όλοι οι Ολυμπιονίκες συνοδεύτηκαν από τον υφυπουργό αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή, αλλά όχι η Άννα Κορακάκη. Λάθος ή όχι, μιλάμε για γκάφα ολκής.

Διάψευση από την Προεδρία της Δημοκρατίας για την πρόσκληση της Κορακάκη
Πηγές του Προεδρικού Μεγάρου διέψευσαν τα δημοσιεύματα στον ηλεκτρονικό Τύπο, σύμφωνα με τα οποία η χρυσή Ολυμπιονίκης στη σκοποβολή, Άννα Κορακάκη, δεν προσκλήθηκε στην σημερινή βράβευση των Ολυμπιονικών από τον Προκόπη Παυλόπουλο.

Όπως αναφέρθηκε, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επικοινώνησε προσωπικά με τον πατέρα της αθλήτριας, ο οποίος και τον ενημέρωσε ότι η Άννα Κορακάκη δεν μπορεί να παραστεί, καθώς βρίσκεται εκτός Ελλάδας και συγκεκριμένα στη Γαλλία.

Για τον λόγο αυτό η βράβευσή της θα γίνει το αμέσως επόμενο διάστημα, σε κατ' ιδίαν συνάντηση με τον κ.Παυλόπουλο, μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα.

Αναλυτικά η απάντηση της αθλήτρια μέσω της σελίδας της στο Facebook: 
«Ήρθε η ώρα να αποκατασταθεί η αλήθεια και να μπει τέλος στα ψέματα και τις υποθέσεις του καθένα περί πρόσκλησής μου στο προεδρικό μέγαρο σήμερα για την υποδοχή των Ολυμπιονικών από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας. 

Την αλήθεια την καταθέτω τώρα εγώ και φυσικά η οικογένειά μου. Οι προσπάθειες των υπαίτιων να παραποιήσουν αυτή την αλήθεια προκειμένου να δικαιολογήσουν το αδικαιολόγητο "λάθος" τους είναι θλιβερές και αναξιοπρεπείς. Λοιπόν, ουδέποτε προσκλήθηκα, από κανέναν, να παρεβρεθώ εκεί και το ότι βρίσκομαι σε διακοπές στο εξωτερικό δεν είναι ο λόγος που δεν πήγα, όπως τόσοι και τόσοι αναφέρουν. Είναι μόνο μία πολύ καλή δικαιολογία για εκείνους που επέλεξαν να μη βρίσκομαι σήμερα εκεί -γιατί απλά δεν πιστεύω ότι με ξέχασαν- το επέλεξαν. 

Πριν την επιστροφή μου από τη Βραζιλία στην Ελλάδα και κατόπιν συνεννόησης με το αρχηγείο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, ειπώθηκε ότι η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τις πρώτες ημέρες του Σεπτέμβρη. Στην περίπτωση όμως που θα πραγματοποιούνταν νωρίτερα, συμφωνήσαμε στο να με ενημερώσουν μία, δύο ημέρες πριν την ημερομηνία που αποφασίστηκε η συνάντηση, ώστε να αλλάξω τα εισιτήριά μου και να επιστρέψω για να είμαι εκεί μαζί με τους υπόλοιπους αθλητές. Με απογοήτευσε τρομερά το ότι κανένας -απολύτως κανένας- τελικά δεν με ενημέρωσε-πληροφόρησε-ρώτησε καν, όπως είχε συμφωνηθεί. Και αυτό έρχεται να προστεθεί σε δεκάδες ανάλογες συμπεριφορές εις βάρος μου μέχρι σήμερα. Η Κορακάκη δεν υπάρχει, δεν πήγε στο Ρίο, οι επιτυχίες της είναι φαντάσματα, δεν υπάρχουν. Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά...

Αυτό που θέλω να πω και να το θυμούνται όλοι, είναι ότι εγώ μάτωνα, ματώνω και θα ματώνω για πάντα να αγωνίζομαι για τη χώρα μας, την Ελλάδα, να σηκώνω ψηλά τη σημαία μας και να δίνω λίγη χαρά σε όλους τους Έλληνες και τον κόσμο που με στηρίζει, με πιστεύει και μου δίνει δύναμη με τις ευχές και την αγάπη του και τον ευχαριστώ από καρδιάς γι'αυτό! Κανείς και τίποτα δεν πρόκειται ποτέ να με ρίξει. Κι αυτό γιατί ανήκω σε μια οικογένεια δεμένη, που μ'έχει εξοπλίσει με ατσάλινη θέληση, πείσμα και δύναμη -τόση που πολλοί δεν την αντέχουν. Αφού δεν εγκατέλειψα μέχρι τώρα με τόσες δυσκολίες, εμπόδια και τρικλοποδιές, δεν θα εγκατάλειψω ποτέ. Όπως επίσης ποτέ δεν θα φύγω από τη χώρα μου. Όσοι δεν το αντέχουν, ας φύγουν εκείνοι.

-Άννα Κορακάκη»
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

11 comments:

  1. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΑΠΑΡΕΣ ΠΟΤΕ ΔΕ ΦΤΑΙΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αννα εμείς είμαστε μαζί σου συνέχισε να κάνεις την Ελλάδα περήφανη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η σκοποβολή ειναι χομπυ και όχι άθλημα. Μη τρελαθούμε κιόλας. Μας ζαλισανε με τις παράγκες και τα σκοπευτηρια. Μπράβο της αλλα μέχρι εκει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝ ΑΝΑΤΡΕΞΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΙΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕΕ ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΑΓΩΝΝΙΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ.
      ΑΡΑ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ¨ΣΥΓΧΡΟΝΟΥΣ΄ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΔΕ ΘΑ ΕΠΡΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
      Ο ΔΕ ΚΟΥΒΕΛΟΣ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΗΤΑΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ.
      ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΚΩΣ Ο ΚΑΘΕ ΓΚΑΒΛΙΑΡΗΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΧΟΜΠ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΤΡΕΛΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΘΛΗΜΑ, ΤΟΤΕ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΕΣ.
      ΑΝ ΔΟΥΜΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΠΟΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΡΟΠΟΝΟΥΝΤΑΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΑΘΛΗΤΕΣ, ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΝΤΡΟΠΗ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΟΙ ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΄ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΟΥ΄ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ, ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Ο ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΗΣ ΤΑ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΕ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΟΠΩΣ ΘΕΩΡΟΥΣΕ ΧΡΟΝΟ.
      ΑΝΤΙ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΑΝ ΤΟΥΣ Ο.Α ΤΟΥ 2004 ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΣ ΝΕΕΣ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΝΩ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΗΘΟΥΝ ΜΕ ΜΙΚΡΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ ΠΟΛΕΩΝ, ΒΛΕΠΕ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ, ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΝ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ, ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΟΜΠΥ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

      Διαγραφή
  4. Αννα γραψτους στα οπλα σου, ειναι τελειωμενοι αλωστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΗΡΕ ΔΗΛΑΔΗ Ο ΠτΔ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΙΑΣΑΝ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΤΕ ΒΟΛΕΥΕΕΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ.
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΤΥΠΟΙ, ΟΙ ΠΗΓΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙΣ, ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ Ο ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΑΥΤΑ.
    ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΦΕΡΕΙ ΔΥΟ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΙΒΕ ΥΠΟΔΟΧΗ, ΠΡΙΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ.
    ΒΛΕΠΩ ΤΟΥΣ ΓΡΑΒΑΤΩΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΘΕΩΡΩ ΔΕ ΟΤΙ Η ΚΟΠΕΛΙΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΤΑ ΝΤΑΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΓΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΔΥΟ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΡΕΠΟΝ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΠΟΥ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ.
    ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ.
    ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΠΙΘΑΝΕΣ ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΣΥΡΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Kούβελος: «Εγώ ενημέρωσα τους αθλητές που ήταν στο αεροπλάνο!»
    ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ;
    ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ;
    ΑΥΤΟΣ ΕΙΧΑΙ ΞΕΧΑΣΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΤΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ, ΘΑ ΘΥΜΗΘΕΙ ΤΗΝ ΚΟΡΑΚΑΚΗ;
    ΑΘΩΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΞΕΧΝΑΕΙ ΕΥΚΟΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το ΗΘΟΣ και η ΤΑΠΕΙΝΟΤΗΤΑ είναι τα χαρακτηριστικά των πρωταθλητών.
    Οι υπόλοιποι αθλητές είναι επαγγελματίες έμποροι. Πολύ μας ζάλισε η ιστορία της , όλο αυτήν αδικούν . ΚΡΙΜΑ για το κορίτσι χάλασε στην αρχή της καριέρας της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΗΝ ΕΙΔΕΣ ΝΑ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗ;
      ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΟΚΑΛΕΣΑΝ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΑΙΣΘΗΜΑ.
      ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ ¨ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ.
      ΥΠΟΔΟΧΗ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΩΝ, ΠΛΗΝ ΜΙΑΣ, ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ.
      ΑΚΟΜΑ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΟΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝ ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.
      ΤΟ ΗΘΟΣ, Η ΤΑΠΕΙΝΟΤΗΤΑ Κ.Λ.Π ΠΡΟΫΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΑΠΟΚΤΑ ΣΤΑ 20-25 ΧΡΟΝΙΑ. ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΚΡΙΜΑ ΧΑΛΑΣΕ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΑΠΟΨΗ.
      ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΤΑΝ ΠΑΙΡΝΑΝ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΑΝ ΤΙΣ ΠΛΟΥΣΙΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΤΗΣ ΣΠΑΤΑΛΗΣ ΕΛΛΗΝΙΟΚΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΕΔΕΙΧΝΑΝ ΤΑΠΕΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΕΜΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΕΙΕΣ ΕΚΕΙΝΕΣ, ΑΣ ΜΗΝ ΒΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ.
      ΑΥΤΗ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ.
      ΑΛΑΧΙΣΤΟΙ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΙ ΤΡΑΒΑΝΕ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΞΑΝ.
      ΟΤΑΝ ΗΡΘΕ Η ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΠΕΣΑΝ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟ@@@ΦΟΙ ΠΗΡΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΡΕΣΑΝ. Η ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΑΦΑΡΜΟΓΗ.
      ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ.

      Διαγραφή
  8. Ρε παιδιά οριενοι είναι στοκοι. Την άλλη αθλήτρια του βαδυν την ζαπουνιδου που σίγουρα θα έφερνε μετάλιο την ξεγελασαν και παρότι έπιασε το όριο δεν συμμετείχε στους αγώνες λόγο ορισμένων στοκων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.