Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Το αερόστατο προβολής της ΔΕΘ θα απογειωθεί από το γήπεδο της Έδεσσας


Το αερόστατο προβολής της 81ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης θα πετάξει πάνω από την Έδεσσα, όπως ήταν προγραμματισμένο την Τετάρτη, 31 Αυγούστου και ώρα 19:00. 
Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 18:00 από την πλατεία Στουγιαννάκη με τους τυμπανιστές της ομάδας ΚΑΡΑΝΟΣ, που θα καλέσουν τον κόσμο της Έδεσσας στην εκδήλωση παίζοντας στον πεζόδρομο και θα μας οδηγήσουν στο γήπεδο της Έδεσσας, από όπου θα απογειωθεί το αερόστατο. 

Στην πτήση του αερόστατου της Δ.Ε.Θ. θα συμμετάσχουν δύο τυχεροί, που θα προκύψουν από κλήρωση, που θα διενεργηθεί στο χώρο του γηπέδου.

Γραφείο Τύπου
Δήμου Έδεσσας

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. Γρήγορα δήμαρχε τα τσικό που σου έμειναν και μέσα στο αερόστατο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ πρέπει να είσαι ο ίδιος που σχολιάζεις συνέχεια αρνητικά. Δεν αντέχεις καθόλου αυτά τα "τσικό" που εκλέχτηκαν πανηγυρικά δεύτερη φορά. Στην τρίτη επανεκλογή θα έχεις φάει τα λυσιακά σου.

      Διαγραφή
    2. χα χα χα είσαι ωραίος αλλά κάνεις λάθος για το πόσες φόρες εκλέχτηκαν, συμφωνώ ότι θα εκλεγούν ξανά, σε κανα αγροτικό συνεταιρισμό η στους προσκόπους.

      Διαγραφή
  2. ΑΡΤΟΝ ΚΑΙ ΘΕΑΜΑΤΑ.................................ΚΑΙ ΥΠΝΟΣ ΒΑΘΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πριν λίγες μέρες διάβασα ένα άρθρο ότι το αερόστατο της ΔΕΘ πάει Σέρρες, Κιλκίς, Κατερίνη, Έδεσσα, Κοζάνη κλπ. Αναρωτιέμαι αν και στις άλλες πόλεις γκρινιάζουν με τα πάντα ή έχουμε το αποκλειστικό προνόμιο να τα βλέπουμε όλα αρνητικά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δήμαρχος στα τοπικά ΜΜΕ 3 Σεπτεμβρίου 2016, Δήλωση, "ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣ ΜΙΑ ΨΥΧΗ", αντί για το σωστό "ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ", προφανώς δήμαρχε ενοείς όσους σου έμειναν μια ψυχή γιατί από δημότες και εργαζόμενους σε υπηρεσίες του δήμου ο τίτλος θα είναι ¨ΜΑΣ ΕΒΓΑΛΕ ΤΗ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΣ ΧΩΡΙΣ ΦΡΑΓΓΟ".

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.