Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

"Πάμε Στίβο;" - Eγγραφές και έναρξη προπονήσεων για τα Τμήματα Στίβου του ΟΦΚΑ


Ο στίβος ξεκινάει!

Το Δ.Σ του Ο.Φ.Κ.Α.  ΦΙΛΙΠΠΟΣ  ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ  σας ενημερώνει ότι οι εγγραφές για την νέα περίοδο 2016 – 17 στα τμήματα στίβου ξεκίνησαν.

   Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος στις ακαδημίες του ΟΦΚΑ, θα δοθεί έμφαση στην εκμάθηση των αγωνισμάτων του στίβου με παιγνιώδη μορφή, στην πολυπλευρικότητα, την τόνωση της αυτοεκτίμησης και αυτοπεποίθησης, στην εφαρμογή της ευγενούς άμιλλας και στη σταδιακή εξειδίκευση στις μεγαλύτερες ηλικίες. 

     Κατά τον διαχωρισμό των τμημάτων επίσης  1) θα δοθεί η δυνατότητα δημιουργίας και δεύτερου τμήματος για κάθε κατηγορία – τμήμα αν χρειαστεί και 2) θα απασχοληθούν τρεις υπεύθυνοι πτυχιούχοι γυμναστές ώστε να επιτευχθεί ο στόχος των ολιγομελών τμημάτων, επομένως και της ποιότητας στο μάθημα - προπόνηση. Συγκεκριμένα τα τμήματα θα είναι:
1. Τμήμα Νηπίων 
2. Τμήμα Α’-Β’-Γ’ Δημοτικού
3. Τμήμα Δ’-Ε’ Δημοτικού
4. Τμήμα ΣΤ’ Δημ – Α’ Γυμνασίου
5. Τμήμα Αγωνιστικό
6. Προετοιμασίας για ΤΕΦΑΑ, ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ

Η πρώτη συνάντηση – ενημέρωση για γονείς και παιδιά θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016 και ώρα 17:00 στο Δημοτικό Στάδιο Γιαννιτσών, ενώ οι προπονήσεις ξεκινούν επίσημα τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016.

Ο Ο.Φ.Κ.Α.  πρωταγωνιστεί φυσικά και σε επίπεδο πρωταθλητισμού με επιτυχίες σε πανελλήνιο και διεθνές επίπεδο, με αποκορύφωμα την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στους Παγκόσμιους Σχολικούς αγώνες στον ακοντισμό από τον αθλητή μας Τσίτσο Δημήτρη!
Οπότε……
                 Ναι! ΠΑΜΕ ΣΤΙΒΟ!
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6972 92 51 50
Βρείτε μας στο facebook ΟΦΚΑ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ
ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ Ο.Φ.Κ.Α.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.