Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τρία στα τρία οι ελληνικές ομάδες στο Europa League! (βίντεο)


Mετά τη μεγάλη νίκη πρόκριση του ΠΑΟΚ στην Τιφλίδα σειρά πήραν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός. Οι πράσινοι νίκησαν στη Λεωφόρο την Μπρόντμπι με 3-0 και είναι ξεκάθαρα το μεγάλο φαβορί για πρόκριση, ενώ λίγο αργότερα και οι παίκτες του Ολυμπιακού πέρασαν από την έδρα της Αρούκα με σκορ 0-1!

Panathinaikos… από τα παλιά!

Ο Ευρωπαίος Παναθηναϊκός επιστρέφει και το κάνει δυναμικά! Με «όργια» από Μπεργκ-Λεντέσμα, οι πράσινοι μετέτρεψαν σε πάρτι το ματς με την «λαβωμένη» Μπρόντμπι, επικράτησαν 3-0 και πάνε Δανία… αεράτοι. 
Το τριφύλλι μετέτρεψε σε θρίαμβο το πρώτο παιχνίδι με την Μπρόντμπι, την διέλυσε 3-0 και πάει Δανία την άλλη Πέμπτη για να «σφραγίσει» και… τυπικά την πρόκριση και την επιστροφή στη φυσική του θέση: Στην Ευρώπη! 

Μετά από ένα «περίεργο» πρώτο ημίωρο, οι πράσινοι «ξετύλιξαν»… υπέροχα την σωστή αποβολή του Κρόνε στο 33’ και την κατάλληλη στιγμή ο Μπεργκ (στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων με γκολάρα) άνοιξε το χορό στο «πάρτι» που στήθηκε στη Λεωφόρο. 

Όταν, δε, ο Ρέννοβ ανέτρεψε τον Ιμπάρμπο (50’) κι άφησε την ομάδα του με εννιά παίκτες, ξεκίνησε η… καταιγίδα. Με τον Λεντέσμα να διπλασιάζει τα τέρματα των γηπεδούχων και να σερβίρει εκπληκτικά στον… τρελοΣουηδό για το κερασάκι στην τούρτα (82’), την ώρα που χάθηκαν ένα «κάρο» ευκαιρίες για να ξεφύγει κι άλλο το σκορ. 


Παναθηναϊκός: Στιλ, Μέστο, Χουλτ, Κουτρουμπής (58’ Λέτο), Ιβανόφ, Μολέδο, Λεντέσμα, Ζέκα, Γουακάσο (73’ Βιγιαφάνιες), Ιμπάρμπο, Μπεργκ (85’ Ρινάλντι).
Μπρόντμπι: Ρέννοβ, Λάρσον, Άλμπρεχτσεν, Ρόκερ, Κρονέ, Νόργκααρντ, Πίρι, Χουλσάγκερ, Μουχτάρ, Πούκι (53’ Τόπελ), Βίλτσεκ (72’ Χέρμανσον).

Αυτός μάλιστα, ήταν Ολυμπιακός!

Θύμισε Ολυμπιακό! Οι «ερυθρόλευκοι» στην πρεμιέρα του Πάουλο Μπέντο επικράτησαν στην έδρα της Αρούκα (1-0), έχοντας καλή απόδοση στο α’ ημίχρονο και σκέφτονται ήδη τους ομίλους του Europa League. 
Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε φάση ανοικοδόμησης και μια ομάδα που έχει και το ψυχολογικό βάρος, ματς όπως αυτό της Αρούκα προσφέρονται για το… restart. 

Με τον Πάουλο Μπέντο στον πάγκο τους, οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν σημάδια ώστε να αφήσουν πίσω τους ό,τι συνέβη στα ματς με τη Χάποελ Μπερ Σεβάρ και πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση στο α’ ημίχρονο και παίζοντας για την ουσία και μόνο στο β’, επικράτησαν των Πορτογάλων με 1-0. 

Αρούκα: Μπρακάλι – Άντερσον Λουίς, Ζούμπαλ, Μπάστο, Καρλέτο (59' Ντε Ζεσούς)– Κοέλιο, Νουνίνιο, Γκοϊάνο (75' Κριβελάρο) – Αρτούρ (69' Αντρέ Σάντος), Ματέους, Γκονζάλες.
Ολυμπιακός: Καπίνο - Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια - Καμπιάσο, Μιλιβόγεβιτς - Σεμπά (88' Ντουρμάζ), Ντομίνγκες (72' Ανδρούτσος), Πάρντο (90' Ζντιέλαρ) - Ιντέγε.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Μπραβο τον ολυμπιακο
    Μια καθαρη ελληνικη ομαδα με ελληνες στ ομαδα!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.