Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΑΟΚ Δυτικού – FK ZORBAS POBEDA GEVGELIJA 0-2 (Φιλικό)


Φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδο του Δυτικού Πέλλας, στα πλαίσια της προετοιμασίας της ομάδος από τη Γευγελή FK ZORBAS – POBEDA GEVGELIJA που αγωνίζεται στη Γ΄Εθνική Κατηγορία.

Για την ιστορία το παιχνίδι κέρδισαν οι φιλοξενούμενοι με σκορ 2-0 με τα γκολ που σημείωσαν ο Baz Pamov Tose στο 78΄και στο 90΄ο Νikola Bozinov.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόεδρος της ομάδας από τη Γευγελή είναι ο Θόδωρος Ανδρεάδης που δραστηριοποιείται στο χώρο της βιοτεχνίας ενδυμάτων, ενώ μάνατζερ της ομάδας είναι ο Dinev Dimitaz.
ΠΑΟΚ Δυτικού (Λευτέρης Ιωαννίδης): Α. Γαβριηλίδης, Χ. Ανδρεάδης, Δ. Ανδρεάδης, Μ. Γαβρανίδης, Π. Δελιορίδης, Γ. Ανδρεάδης, Σ. Δελιορίδης, Μ. Ανδρεάδης, Γ. Παπαδόπουλος, Ι. Χωραφάς,  Ι. Ανδρεάδης. 

FK ZORBAS – POBEDA GEVGELIJA (Nicola Filipov): kitanovski Trajce, Ichen Aleksandaz, Iliev Gorge, Vlatko Panov, Mipen Mice, Iovanov Petaz, Nikola Bozinov, Marjan Bajevski, Dasko Jovancev, Teo Andreadis, Ivan Georgiev, Bazpamov tose.  

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.