Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

H 7η Ετήσια Ορεινή Συνάντηση του ΕΟΣ Αριδαίας στο Καϊμακτσαλάν


Η ώρα της καθιερωμένης καλοκαιρινής απόδρασης των φίλων του Ορειβατικός Σύλλογος Αριδαίας - Hellenic mountaineering club of Aridaia πλησιάζει. Το επόμενο Σαββατοκύριακο 20-21 Αυγούστου παίρνουμε τις σκηνές, τους υπνόσακους και τις ζακέτες μας για μια διανυκτέρευση στο βουνό, στη θέση Πάτημα του Καϊμακτσαλάν.

Ευκαιρία να ξεφύγουμε από τη ζέστη του κάμπου και να περάσουμε ένα ολόκληρο 24ωρο κοντά στη φύση και τον δροσερό αέρα, κάτω από τα αστέρια τη νύχτα και κάτω από το ζωογόνο ήλιο την ημέρα.

Η ετήσια συνάντηση των φίλων του ΕΟΣ Αριδαίας πραγματοποιείται κάθε καλοκαίρι από το 2010 με σκοπό την καλύτερη γνωριμία με τη φύση και την ανάδειξη της αξίας και της ομορφιάς των βουνών μας.

Όλοι οι φίλοι του Συλλόγου είναι ευπρόσδεκτοι να κατασκηνώσουν μαζί μας, να μοιραστούν το τραπέζι μας και να πιούμε στην υγειά του ΕΟΣ Αριδαίας.

Φυσικά θα υπάρξει και ορειβατική εξόρμηση σε κάποια από τις ψηλές κορυφές του Καϊμακτσαλάν, πχ στον Προφήτη Ηλία.

Η συμμετοχή φέτος θα περιοριστεί στα 15 ευρώ για ολόκληρο το διήμερο κατά άτομο (ή 10 την ημέρα) ώστε να καλυφθεί το κόστος του τραπεζιού. Το τραπέζι μας θα περιέχει ψητά, σαλάτες, αναψυκτικά και άφθονο τσίπουρο... Κοπιάστε!

Πληροφορίες:
Αλέξανδρος Μυλωνάς: 6945425524
Χρυσάνθη Λεπίτκα: 6972355540
Χρήστος Τζώτζης: 6980173410
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. μια χαρα θα ειναι. θα λειπουν και οι χωριατες με τα ηχεια σουπερ θα περασετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.