Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Mειώθηκαν τα ατυχήματα μετά την παράδοση του δρόμου Ποτίδαιας – Κασσανδρείας


Μείωση των ατυχημάτων σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές έχει παρατηρηθεί μετά την παράδοση στην κυκλοφορία του δρόμου Ποτίδαιας-Κασσανδρείας, σύμφωνα με τον περιφερειακό σύμβουλο Κεντρικής Μακεδονίας και μέχρι πρότινος αντιπεριφερειάρχη υποδομών, Στάθη Αβραμίδη.

Σχετικά με τον κυκλικό κόμβο που συνδέει τον καινούριο δρόμο με τον παλαιότερο δρόμο Κασσανδρείας-Καλλιθέας, ο κ. Αβραμίδης είπε ότι είναι ασφαλής και δεν υπάρχει λόγος να κατασκευαστεί ανισόπεδος κόμβος, ενώ έχει ληφθεί μέριμνα για τον φωτισμό και τη σηματοδότηση στον κυκλικό κόμβο ώστε τα οχήματα να μειώνουν τις ταχύτητές τους σε απόσταση 1500 μέτρων προτού τον προσεγγίσουν.

Τα παραπάνω ανέφερε ο κ. Αβραμίδης, απαντώντας σε σχετική επερώτηση περιφερειακού συμβούλου της παράταξης "Ελληνική Αυγή". Στη σημερινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου παρέστη, επίσης, για πρώτη φορά ο νέος περιφερειακός σύμβουλος Δαμιανός Ανδρέου, ο οποίος έλαβε τη θέση του παραιτηθέντος περιφερειακού συμβούλου και επικεφαλής της Αυτοδιοικητικής Κίνησης "Οικολογία - Αλληλεγγύη" Μιχάλη Τρεμόπουλου.

Ο κ. Ανδρέου νωρίτερα ορκίστηκε ενώπιον του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα, ο οποίος τον συνεχάρη και του ευχήθηκε καλή επιτυχία και καλή δύναμη. 

Πηγή: AΠΕ-ΜΠΕ
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Ολη η Χαλκιδική ειναι μαυρο χαλι. Ντροπη ενας τόπος με τοσο εγχώριο κ ξενο τουρισμο ν εχει τετοιο οδικο δικτυο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.