Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ανακαλούνται MERCEDES-BENZ για ελαττωματικό εξάρτημα


Πρόγραμμα ανάκλησης οχημάτων MERCEDES-BENZ μοντέλα C-Class της κατασκευαστικής σειράς 205 εκτελεί η εταιρεία MERCEDES-BENZ ΕΛΛΑΣ ΑΕΕ, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας.

Η ανάκληση περιλαμβάνει 261 οχήματα, ημερομηνίας παραγωγής από 18/08/2014 έως 13/05/2016, στα οποία θα μπορούσε να λυθεί ο βιδωτός σύνδεσμος μεταξύ του σωλήνα υψηλής πίεσης και της αντλίας υψηλής πίεσης. Αυτό θα μπορούσε να δημιουργήσει μια διαρροή καυσίμου. Σε περίπτωση που το καύσιμο διαρρεύσει στο δρόμο, αυτό θα μπορούσε να αυξήσει τον κίνδυνο ατυχήματος για τα οχήματα που ακολουθούν.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το ανωτέρω θέμα.

Οι ιδιοκτήτες των οχημάτων, θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω συστημένης επιστολής, ώστε να επισκεφθούν τον πλησιέστερο Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή Mercedes-Benz, προκειμένου να γίνει αντικατάσταση γραμμής καυσίμου υψηλής πίεσης, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές πρέπει να επικοινωνήσουν με τη Γραμμή Εξυπηρέτησης MERCEDES-BENZ στο τηλέφωνο 800 11 76000.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.