Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αποκλείστηκαν Oλυμπιακός και ΠΑΟΚ (βίντεο)


Χάποελ Μπερ Σεβά - Ολυμπιακός 1-0 

Την ήττα με 1-0 γνώρισε ο Ολυμπιακός στο Μπερ Σεβά από την τοπική Χάποελ στον επαναληπτικό για τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ και αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης, καθώς το πρώτο ματς στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" είχε λήξει ισόπαλο χωρίς τέρματα. 

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε ο Τζέντεκ στο 79'. Οι "ερυθρόλευκοι" θα συνεχίσουν την ευρωπαϊκή τους πορεία στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.



Χάποελ Μπερ Σεβά (Μπαράκ Μπαχάρ): Γκόρες, Μπιτόν, Βίτορ, Τζέντεκ, Χόμπαν, Νταβιντζάντα, Μπρουν(66 Ράντι), Μέλικσον(81 Ταμι), Όγκου, Μπαρντά(60 Λούσιο), Νουακαέμε
Ολυμπιακός (Βίκτορ Σάντσεθ): Καπίνο, Φιγκέιρας(51 Μανιάτης), Μποτία(80 Πουλίδο), Ντα Κόστα, Ντε λα Μπέγια, Μιλιβόγεβιτς, Καμπιάσο, Μπουχαλάκης, Τσόρι(60 Μαζουακού), Φορτούνης, Ιντεγε

ΠΑΟΚ - Άγιαξ 1-2

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε στην Τούμπα με 2-1 από τον 'Αγιαξ και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ, αν και προερχόταν από το 1-1 του Άμστερνταμ.

Ο «δικέφαλος του Βορρά» προηγήθηκε στο σκορ στο 4' με τον Στέφανο Αθανασιάδη για να έρθει στο 45' ο Κλάασεν να ισοφαρίσει με πέναλτι σε 1-1 και να δώσει τη χαριστική βολή στο 87'.


Έτσι ο ΠΑΟΚ δεν θα συνεχίσει την προσπάθεια του στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά θα προσπαθήσει μέσω των πλέι οφ να βρεθεί στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ίβιτς): Γλύκος, Λέο Μάτος, Κρέσπο, Τζαβέλλας, Λέοβατς, Χαρίσης (84’ Μπίσεσβαρ), Τσίμιροτ, Σάκχοφ (89’ Σάκχοφ), Τζάλμα Κάμπος, Ροντρίγκες (69’ Μυστακίδης), Αθανασιάδης.
ΑΓΙΑΞ (Πίτερ Μπος): Σίλεσεν, Τετέ, Βέστερμαν, Φέλτμαν, Φίρχεφερ, Ντάικς, Ρίντεβαλντ, Γκούντελι, Κλάασεν, Κασιέρα, Ντόλμπεργκ (63’ Ελ-Γκάζι).
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Χ Ε Σ Τ Η Κ Α Μ Ε.......
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ, ΚΑΙ 22 ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΤΟΠΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ, ΟΧΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ.
    ΕΣΥ ΑΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΕΤOIOY ΕΙΔΟΥΣ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΤΕ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΥΨΗΛΟΤΑΤΟ ΙQ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφού δεν το έχεις τότε γιατί ασχολείσαι με το ρημάδι?

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.