Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Γιάννης Ανδρόνογλου προσκεκλημένος του Ross Daly


Φέτος ο Γιαννιτσώτης κιθαριστής Γιάννης Ανδρόνογλου είναι προσκεκλημένος του κορυφαίου μουσικού Ross Daly για μία συναυλία στο Houdetsi Music Festival 2016 (http://www.houdetsifestival.com/programme), που διεξάγεται στο Χουδέτσι της Κρήτης. Στο φεστιβάλ θα λάβουν μέρος, όπως κάθε χρόνο, σπουδαίοι μουσικοί, πράγμα που το κατατάσσει στα κορυφαία πολιτιστικά γεγονότα σε Εθνική κλίμακα. 

Η συναυλία του Γιάννη Ανδρόνογλου θα διεξαχθεί την Παρασκευή 5 Αυγούστου και ώρα 23:00 στο Πατητήρι (Χουδέτσι). Μαζί του συμπράττουν οι Αλέξανδρος Μπλέτσος (παραδοσιακό βιολί) και Μαρίτζια Κατσούνα (Παραδοσιακά κρουστά). Ήδη ο Γιάννης Ανδρόνογλου πραγματοποίησε εμφανίσεις στο Φεστιβάλ Πυλαίας (Μουσικές Συναντήσεις 2016) και στο Διεθνές Φεστιβάλ Κιθάρας Βόλου (ιδρυτής: Κώστας Κοτσιώλης). 

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ Πυλαίας, Ηρακλής Καζάκης, σημειωσε μετά το ρεσιτάλ: «Φρονώ ότι ο Γιάννης Ανδρόνογλου θα είναι ένας από τους κιθαριστές που θα αφήσουν παρακαταθήκη σπουδαίες μουσικές ερμηνείες για τη γενέθλια Γή των ονείρων του κόσμου της κιθάρας». Να σημειωθεί επίσης ότι, όσον αφορά το Διεθνές Φεστιβάλ Κιθάρας Βόλου το οποίο αποτελεί ένα από τα παλαιότερα και σπουδαιότερα φεστιβάλ παγκοσμίως, ο Γιαννιτσιώτης κιθαριστής τιμήθηκε για την καλλιτεχνική του πορεία με την ένταξη του ως μέλος στην Καλλιτεχνική Επιτροπή του Φεστιβάλ.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.