Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Stranger Things: "Οκτώ υπέροχα επεισόδια, που μας γυρνάνε πίσω στη μοναδική δεκαετία του 80"


Τις τελευταίες βδομάδες όλοι μιλάνε για τη νέα sci-fi σειρά μυστηρίου ‘Stranger Things’ του δικτύου Netflix και όχι αδίκως. 

Αν και το καλοκαίρι με τέτοια ζέστη δεν ενδείκνυται για binge watching αλλά για καμιά βουτιά στην παραλία, δεν αποφύγαμε να παρακολουθήσουμε την πρώτη σεζόν του ‘Stranger Things’ σχεδόν μονορούφι. Και ευτυχώς μαθαίνουμε ότι τα ‘Stranger Things’ θα έχουν και συνέχεια με νέα σεζόν…

Οκτώ υπέροχα επεισόδια, που μας γυρνάνε πίσω στη μοναδική δεκαετία του ’80 (για τους σωστούς και λάθος λόγους, εδώ για τους σωστούς φυσικά χωρίς να είμαστε δεμένοι στη νοσταλγία), υπέροχο casting πάνω από όλα με αποκάλυψη την 12χρονη Millie Bobby Brown στο ρόλο της Eleven (εδώ θα δεις ‘κανονικά παιδιά’ στους ρόλους και όχι teen models που μόλις βγήκαν από κάποιο πρακτορείο) και μία ιστορία που ‘δεν κάνει καθόλου κοιλιά’. 

Η κληρονομιά του Σπίλμπεργκ, των The Goonies και του E.T., των Dungeons & Dragons, οι βόλτες με τα BMX για περιπέτεια στο άγνωστο (άσχετα αν ήταν δύο βήματα μακριά από το σπίτι σου), οι μικρές αχαρτογράφητες πόλεις των Μεσοδυτικών ΗΠΑ και τα μυστικά που κρύβουν καλά φυλαγμένα μέσα τους, οι δυνατές φιλίες πριν το ίντερνετ, όλα αυτά συνθέτουν τον κόσμο των ‘Stranger Things’…

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.