Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Tους έφαγε στη στροφή το Μαυροβούνι με Φανιάδη


Ακόμη μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση ματ πέτυχε η ομάδα της Δόξας Μαυροβουνίου με την απόκτηση του έμπειρου 26χρονου μέσου Σπύρου Φανιάδη. 

Ο ταλαντούχος παίκτης που έχει αγωνιστεί στον Ηρακλή Άσπρου και Απόλλωνα Κρύας Βρύσης αποτελούσε διακαή πόθο για αρκετές ομάδες και ενώ τον είχαν σίγουρο η Διοίκηση του Τεο Δανιηλίδη έκανε την διάφορα και με αστραπιαίες κινήσεις τον έκανε δικό της. 

Έτσι όλα δείχνουν πως η νέα Δύναμη στην Α1 κατηγορία θα είναι σίγουρα η νεοφώτιστη ομάδα της Δόξας Μαυροβουνίου.

ΧΑΡΑ ΜΑΤΕΝΤΖΟΓΛΟΥ
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. Ωχ θα τα παίξουν εκει στην Κρυα Βρυση που τον είχαν για δικό τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπα καθολου ! Οπου θελει μοορει να παει ο καθενας αλλωστε καποιες ομαδες ειναι με ημερομηνια ληξεως βλεπε ασπρο ποθο πριν πρ ηλιας και αλλες πολλες αλιμονο στους παραγοντες που τα χονουν χοντρα για ενα δτο χρονια και λενε οι παικτες εις υγειαν των κοροιδων του χρονου θα βγει καποιος καινουριος !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ σωστός, ομάδες κομητες με ημερομηνία λήξης, αν δεν κάνεις υποδομές είσαι τελειωμένος και πάντα με παίκτες από το χωριό

      Διαγραφή
  3. Οπως και αλλες ομαδες ασανσέρ ανεβαίνουν και μετα για να βγαλουν τα σπασμενα τα δελτια που ουτε καν πληρωσαν τα πουλανε αυτο αν ειναι καταντια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φέτος το μαυροβουνι πρώτο θα τερματίσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.