Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επίδειξη του ΑΣ Πελλαίος στην 1η Γιορτή του Κάμπου (φωτο)


Λίγο πρίν την έναρξη της νέας αθλητικής χρονιάς 2016-2017,ο σύλλογος μας έδωσε ένα ακόμη δυναμικό παρόν συμμετέχοντας με επίδειξη στην διήμερη πολιτιστική εκδήλωση  ̎1η Γιορτή του Κάμπου ̎ η οποία έλαβε χώρα στο γήπεδο Αγγελοχωρίου στις 27 και 28 Αυγούστου 2016.

Η διοργάνωση έγινε από τον πολιτιστικό και επιμορφωτικό σύλλογο κάμπου Νάουσας με τον σύλλογο μας να κάνει την έναρξη του προγράμματος παρουσιάζοντας τεχνικές του Καράτε και του Kick Boxing,στη συνέχεια ολιγόλεπτους αγώνες μεταξύ των αθλητών και έκλεισε με τεχνικές αυτοάμυνας επιδειχθείσες από τον ίδιο τον προπονητή Κίτσο Αντώνιο σε συνεργασία με τον άριστο αθλητή και πρόεδρο τους συλλόγου Βάνη Ιωάννη.Να επισημάνουμε με ιδιαίτερη χαρά πως το Καράτε εντάχθηκε πλέον στην κατηγορία των ολυμπιακών αθλημάτων παίρνοντας και επίσημα τη θέση που του αξίζει.
Να ευχαριστήσουμε θερμά τον Πολιτιστικό και Επιμορφωτικό Σύλλογο Κάμπου Νάουσας για την πρόσκληση,όλους τους αθλητές μας και τους γονείς αυτών,καθώς και όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Επίτιμοι καλεσμένοι της βραδιάς ήταν οι:

κ. Νίκος Πανετσίδης Ευρωπαϊκός Διαιτητής Α ´ και Επίσημος Εξεταστής ΕΛΟΚ, Ρένα Χασιώτου Βαλκανικός Διαιτητής Α ´ και Πρόεδρος Επιτροπής Διαιτησίας Βόρειας Ελλάδος, Ανδρέας Πανετσίδης προπονητής καράτε Πανημαθιακού Α.Σ.. στη Βεργίνα Ημαθίας και του CrossFit στη Βέροια.

Με εκτίμηση

Ο προπονητής: Κίτσος Αντώνιος
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.