Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

10 νέες σειρές που περιμένουμε πως και πως μέσα στο φθινόπωρο


Λες και δεν μας έφταναν όλες αυτές οι καλοκαιρινές σειρές που ήδη βλέπουμε και προσπαθούμε απεγνωσμένα να ολοκληρώσουμε, αλλά και όλες αυτές που επιστρέφουν το φθινόπωρο με νέα επεισόδια, έχουμε και τις δεκάδες νέες παράγωγες που κάνουν πρεμιέρα μέσα στις επόμενες ημέρες.

Έτσι θα πρέπει να κάνουμε ένα καλό ξεσκαρτάρισμα και να αποφασίζουμε τι καινούργιο θα ξεκινήσουμε. Προσπαθήσαμε να κάνουμε ένα μέρος της δουλειάς για εσάς και μαζέψαμε δέκα φθινοπωρινές σειρές που ίσως να αξίζουν τον κόπο. 

Σίγουρα κάποιες από αυτές στην πορεία θα τις παρατήσουμε (που χρόνος για μετριότητες) ενώ κάποιες άλλες μπορεί να γίνουν οι νέες αγαπημένες μας συνήθειες.

Πάμε λοιπόν να δούμε τις δέκα σειρές που ξεχωρίσαμε:

Luke Cage
Η τρίτη σειρά του Netflix σε συνεργασία με τη Marvel, δίνει κεντρικό ρόλο στον Luke Cage που τον γνωρίσαμε για πρώτη φορά στη Jessica Jones. Αν ακολουθήσει τα χνάρια του Daredevil και της Jessica τότε μιλάμε δεδομένα για κάτι αντίστοιχης ποιότητας και περιμένουμε απλά να δούμε πόσο καλό θα είναι. Γιατί καλό θα είναι σίγουρα ενώ θα στήσει ακόμα περισσότερο το περιβάλλον των Defenders που αναμένονται το 2017.



Black Mirror
Η αγγλική σειρά που έχει αποκτήσει φήμη μυθικών διαστάσεων στα μόλις επτά επεισόδια που έχουν προβληθεί, μετακομίζει στο Netflix και μας έρχεται τον Οκτώβριο με νέα επεισόδια (έξι για την ακρίβεια) που θα μας βουτήξουν για μία ακόμα φορά από το σβέρκο και θα μας βάλουν στον κόσμο όπου η χρήση της τεχνολογίας στην καθημερινότητας μας απόκτα εντελώς διαφορετική διάσταση. Μια υπερβολική διάσταση σίγουρα, αλλά η βάση της παραμένει στην πραγματικότητα.



Designated Survivor
Ο Κίφερ Σάδερλαντ επιστρέφει στην τηλεόραση στον ρόλο ενός πολιτικού που καταλήγει να γίνει πρόεδρος των Η.Π.Α. όταν όλοι οι ανώτεροι του σκοτώνονται σε τρομοκρατική επίθεση. Τον βλέπουμε να προσπαθεί να προσαρμοστεί σε αυτή την όπως και να το κάνουμε δύσκολη δουλειά την ίδια ώρα που πρέπει να ανακαλύψει τους ενόχους της επίθεσης.



Exorcist
Εδώ είμαστε λίγο επιφυλακτικοί. Η σειρά είναι μία και καλά τηλεοπτική μεταφορά του εξορκιστή, όμως δεν πατάει στη γνωστή ιστορία και μας φέρνει στο τώρα όπου δύο ιερείς με εντελώς διαφορετικές αντιλήψεις προσπαθούν να τα βάλουν με τις δαιμονικές δυνάμεις που έχουν στο στόχαστρο τους μία οικογένεια και όχι μόνο.



Frequency
Είμαστε κολλημένοι με τις ιστορίες που περιέχουν ταξίδι στο χρόνο και το Frequency που βασίζεται στην ομώνυμη ταινία του 2000 ελπίζουμε να μας ανταμείψει. Μία αστυνομικός αρχίζει να επικοινωνεί με τον πατέρα της μέσω ασυρμάτου. Μικρή λεπτομέρεια, ο πατέρας της είναι νεκρός εδώ και 20 χρόνια. Οι ενέργειες της επηρεάζουν το timeline και όλοι ξέρουμε ότι ο χρόνος δεν γουστάρει ιδιαίτερα να παίζουν μαζί του.



MacGyver
Τρίτο reboot στη σειρά, αυτή τη φορά με τον MacGyver να φέρνει τα κολπάκια του στη σύγχρονη εποχή. Περίπου τριάντα χρόνια μετά την πρεμιέρα της ορίτζιναλ σειρά που προβαλλόταν φυσικά για πολλά χρόνια και στην Ελλάδα, ένας μυστικός πράκτορας στα πρώτα του βήματα χρησιμοποίει τα ταλέντα του για απόρρητες κυβερνητικές επιχειρήσεις.



Man with a Plan
Ο Ματ Λε Μπλανκ (ο Τζόι από τα Φιλαράκια) επιστρέφει στην τηλεόραση ως πατέρας τριών παιδιών που πρέπει να περνάει τον περισσότερο χρόνο στο σπίτι μαζί τους όταν η γυναίκα του επιστρέφει στη δουλειά. Και ανακαλύπτει φυσικά ότι το έργο που έχει μπροστά του δεν είναι τόσο εύκολο όσο φανταζόταν στην αρχή.



No Tomorrow
Μία κοπέλα γνωρίζει τον έρωτα της ζωής της. Μόνο που ο συγκεκριμένος τύπος είναι σίγουρος ότι ο κόσμος θα καταστραφεί σε οχτώ μήνες. Αν και η Evie δεν είναι και τόσο σίγουρη για τους ισχυρισμούς του, αποφασίζει να σταθεί στο πλευρό του και να πραγματοποιήσουν όλα τα απωθημένα τους πριν ο κόσμος φτάσει στο τέλος του.



Timeless
Πάλι με ταξίδι στο χρόνο ασχολούμαστε εδώ, αφού η τριάδα των πρωταγωνιστών κυνηγάει έναν τρομοκράτη και προσπαθεί να τον αποτρέψει. Ένας πρώην στρατιώτης, μία καθηγήτρια ιστορία και ένας επιστήμονας που εξηγεί τους κανόνες του ταξιδιού στο χρόνο, όπως για παράδειγμα να μην έχεις φάει τριάντα λεπτά πριν.



Westworld
Το νέο βαρύ χαρτί του HBO με το κανάλι να ελπίζει σε επιτυχία αντίστοιχη με αυτή του Game of Thrones. Ποντάρουμε από τώρα τα λεφτά μας ότι δεν θα τα καταφέρει αφού το τζακ-ποτ δεν το πιάνεις συνέχεια. Πρωταγωνιστεί ο Άντονι Χόπκινς και μεταφερόμαστε σε ένα φουτουριστικό θεματικό πάρκο όπου η τεχνητή νοημοσύνη έχει κεντρικό ρόλο και παίρνει και πρωτοβουλίες, περισσότερες από αυτές που θα ήθελαν οι δημιουργοί της.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.