Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

15 Υπέροχες κρεβατοκάμαρες για τον Χειμώνα 2016-2017! (φωτο)


Έφτασε ο Χειμώνας και σκέφτεσαι να αλλάξεις τη διακόσμηση του δωματίου σου; Το ιδανικό θα ήταν να ξεκινήσεις ψάχνοντας ανάμεσα από διάφορες εντυπωσιακές κρεβατοκάμαρες, ώστε να βρεις το στυλ που ταιριάζει στο γούστο σου, αλλά φυσικά και στον χώρο σου.
Γενικά, ιδέες υπάρχουν αμέτρητες, καθώς μπορείς να επιλέξεις ένα αρκετά απλό αλλά όμορφο κρεβάτι για μια πιο minimal διακόσμηση και να δώσεις έμφαση στα υφάσματα που θα το ντύσουν και στα υπόλοιπα έπιπλα που θα κοσμήσουν το δωμάτιο σου, αλλά και ένα πιο αρχοντικό και κομψό στυλ κρεβατιού, το οποίο θα έχει δερμάτινο ή υφασμάτινο ψηλό κεφαλάρι.

Το μόνο θέμα που προκύπτει, είναι το που θα βρεις πέρα από εντυπωσιακές κρεβατοκάμαρες, κομμάτια αρκετά ποιοτικά και φυσικά σε πολύ καλές τιμές.
Στην συνέχεια, μπορείς να δεις τις καλύτερες προτάσεις της αγοράς για τον Χειμώνα 2016-2017, οι οποίες συνδυάζουν και τα τρία αυτά βασικά χαρακτηριστικά!

Οι πρώτες προτάσεις, είναι ιδανικές για όσους προτιμούν το κλασικό και πιο λιτό στυλ. 
Από το πρώτο, το ντυμένο κρεβάτι της Media Strom, μέχρι και το τελευταίο, το οποίο είναι σε country ύφος με ρομαντικές λεπτομέρειες στο ύφασμα που έχει στο κεφαλάρι, είναι ικανά να κάνουν την ατμόσφαιρα του υπνοδωματίου σου ξεχωριστή χωρίς να υπάρχει καμία υπερβολή.
Αν θέλεις όμως να γλιτώσεις την διαδικασία του να ψάχνεις ποια έπιπλα θα μπορούσαν να ταιριάξουν με το κρεβάτι που επέλεξες, μπορείς να διαλέξεις κάποιο από τα σετ κρεβατοκάμαρας. 
Επίσης, ο αποθηκευτικός χώρος είναι εξαιρετικά σημαντικός για να μπορέσεις να έχεις ένα τακτοποιημένο δωμάτιο, χωρίς να προσπαθείς να στριμώξεις τα πάντα σε μια συρταριέρα, οπότε τι καλύτερο από το να έχεις ένα ολοκληρωμένο σετ στο χρώμα που θα επιλέξεις εσύ;

Όλες οι γυναίκες λατρεύουν τα κρεβάτια που έχουν ψηλή πλάτη – κεφαλάρι. Εδώ μπορείς να δεις τόσο προτάσεις από τεχνόδερμα ή δερματίνη όσο και από σουέτ ύφασμα.
Πολλά από αυτά τα ντυμένα κρεβάτια μπορείς να τα βρεις σε διάφορα χρώματα, για να επιλέξεις εκείνο που θα κάνει την κρεβατοκάμαρα σου ονειρική, ενώ μπορεί και το ύφασμα να είναι τις επιλογής σου.
Με τέτοια πλάτη, το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα χρειαστεί να ψάχνεις τρόπους για να διακοσμήσεις τον τοίχο που βρίσκεται πίσω από το κρεβάτι σου, καθώς ότι και να βάλεις εκείνη είναι που θα τραβάει όλα τα βλέμματα!

Όλες αυτές τις εξαιρετικές κρεβατοκάμαρες, μπορείς να τα τις βρεις στα έπιπλα Μιχάλη Αμανατίδη στην Σκύδρα ,ο οποίος προσφέρει δωρεάν μεταφορικά σε νομούς Πέλλας, Ημαθίας και Θεσσαλονίκης. 

Το ξεχωριστό που έχει η συγκεκριμένη εταιρεία, είναι ότι προσφέρει και δωρεάν διακόσμηση του χώρου σου από διακοσμήτρια. Οπότε δεν θα χρειαστεί να ασχοληθείς και πολύ εσύ.
Φυσικά, στο site της εταιρείας, στο attivo-mobili.gr, μπορείς να βρεις ακόμη περισσότερες εκπληκτικές προτάσεις επίπλων, ενώ για οποιαδήποτε απορία σου μπορείς να καλέσεις στο 23810 82 995.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.