Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δόξα Εξαπλατάνου - Μ.Αλεξ.Όρμας 2-0 (φωτο)


Με το δεξί ξεκίνησε τις φετινές αγωνιστικές υποχρεώσεις της η ομάδα της Δόξας Εξαπλατάνου νικώντας με σκορ 2-0 μέσα στο γήπεδο της τον Μ.Αλεξ.Όρμας, στα πλαίσια της πρεμιέρας των αγώνων Κυπέλλου.

Ένα πολύ καλό παιχνίδι με την Δόξα να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων μέσα στον αγωνιστικό χώρο σχεδόν σε όλη την διάρκεια του αγώνα.

Με το ξεκίνημα οι δυο ομάδες μπήκαν αρκετά δυνατά μέσα στο παιχνίδι, την Δόξα όμως να είναι αυτή που θα πάρει σταδιακά τον ελέγχο του παιχνιδιού και να χάνει σημαντικές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ.

Στο 16΄ μια από τις προσπάθειες της ομάδας βρίσκει τον στόχο της, μετά από έναν εξαιρετικό συνδυασμό από τα δεξιά, η σέντρα του Λευτέρη Θωμά στην καρδιά της άμυνας των φιλοξενούμενων με τον Καραδήμο από κοντά να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 1-0.

Αρκετές ήταν  ακόμη οι φορές που η ομάδα της Δόξας έφτασε μπροστά από την εστία της Όρμας, αλλά δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τις σημαντικές ευκαιρίες που της δόθηκαν ώστε να πετύχει ένα ακόμη τέρμα.

Το  δεύτερο μέρος δεν άλλαξε και σημαντικά την όλη κατάσταση του παιχνιδιού.
Η Δόξα εξακολούθησε να έχει τον ελέγχο του παιχνιδιού ,αλλά να χάνει και πάλι τις ευκαιρίες ώστε να της δώσει το δικαίωμα να κλειδώσει το αποτέλεσμα.

Στο 61΄ μετά από εκτέλεση κόρνερ και πάλι ο Καραδήμος με κοντινό πλασέ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 2-0.

Η ομάδα της Όρμας παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των ποδοσφαιριστών της δεν μπόρεσε να καταφέρει να απειλήσει την εστία της Δόξας.

Δείτε φωτογραφίες από την αναμέτρηση:
Πηγή: doxaexapl.blogspot.com
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.