Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ευχαριστήριο για τα "Ακρίτεια 2016"


Ο Πολιτιστικός και Λαογραφικός Όμιλος Αριδαίας και Περιχώρων «Ακρίτες Αλμωπίας» ευχαριστεί θερμά όλους όσοι παραβρέθηκαν στην Πολιτιστική Συνάντηση «Ακρίτεια 2016» η οποία πραγματοποιήθηκε μετά από 10 χρόνια παύσης - λόγω της οικονομικής κατάστασης - την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016 στο ανακαινισμένο Ανοιχτό Θέατρο «Δασάκι».

Ευχαριστεί θερμά τους χορευτές και τις χορεύτριες των χορευτικών συγκροτημάτων που έλαβαν μέρος αναδεικνύοντας τη μουσικο-χορευτική παράδοση διαφόρων περιοχών.

Ευχαριστεί θερμά τα μέλη του Συλλόγου που εργάστηκαν σκληρά για την πραγματοποίηση αυτής της συνάντησης και τους χορηγούς που παρά τις οικονομικές δυσκολίες βοήθησαν όπως και όσο μπορούσαν να ξαναζωντανέψει μία σημαντική Πολιτιστική Συνάντηση η οποία χρηματοδοτήθηκε εξολοκλήρου από τις χορηγίες και τις συνδρομές των μελών του Συλλόγου.

Τέλος, εύχεται η Πολιτιστική Συνάντηση της Κυριακής να σηματοδοτήσει την επανέναρξη του Διεθνούς Φεστιβάλ «Ακρίτεια».
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.