Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τρ. Αλεξιάδης: Πιο δίκαια και πιο αναλογικά τα τέλη κυκλοφορίας του 2017


Τη δέσμευση ότι τα τέλη κυκλοφορίας του 2017 θα είναι πιο δίκαια και πιο αναλογικά ανέλαβε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφωνας Αλεξιάδης προσερχόμενος σε προσυνεδριακή εκδήλωση-συζήτηση του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη. «Κάντε λίγη υπομονή. Αυτό που μπορούμε να δεσμευθούμε είναι ότι θα είναι πιο δίκαια και πιο αναλογικά από την προηγούμενη χρονιά και θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν ώστε αυτοκίνητα τα οποία δεν είχαν πάρει πινακίδες τα προηγούμενα χρόνια, φέτος να πάρουν», απάντησε σε σχετική ερώτηση. 

Σε ότι αφορά στον ΕΝΦΙΑ είπε ότι γίνονται προσπάθειες να μειωθεί η υπερφορολόγηση και σημείωσε: «Ο ΕΝΦΙΑ είναι η απόδειξη ότι αυτά που δημοσίευαν και αναπαρήγαγαν ορισμένα μέσα ενημέρωσης ήταν ψέματα. Ο ΕΝΦΙΑ στο ποσοστό 92% είναι ο ίδιος, λιγότερος ή μέχρι δέκα ευρώ σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά. Βεβαίως και είναι ένα πρόβλημα ο ΕΝΦΙΑ, γενικά η υπερφορολόγηση των πολιτών, προσπαθούμε στο νέο πλαίσιο ότι είναι δυνατόν, ώστε να μειώσουμε αυτή την υπερφορολόγηση».


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.