Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γιαννιτσά: 22χρονος Αλβανός πουλούσε ναρκωτικά σε 18χρονους (φωτο)


Συνελήφθησαν χθες (23-09-2016) το απόγευμα στα Γιαννιτσά από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Γιαννιτσών δύο 18χρονοι και ένας 22χρονος υπήκοος Αλβανίας για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών (αγοροπωλησία κάνναβης). 

Ειδικότερα αρχικά εντοπίστηκαν οι δύο 18χρονοι σε περιοχή των Γιαννιτσών όπου κατά τον αστυνομικό έλεγχο διαπιστώθηκε να κατέχουν από κοινού μία συσκευασία που περιείχε 3 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης η οποία και κατασχέθηκε. Όπως προέκυψε από την έρευνα οι 2 νεαροί άντρες προμηθεύτηκαν τα ναρκωτικά λίγη ώρα νωρίτερα έναντι χρηματικού αντιτίμου από τον 22χρονο, ο οποίος εντοπίστηκε στο σπίτι του στην ίδια περιοχή και συνελήφθη. 

Ακολούθως σε έρευνα που διενεργήθηκε στο σπίτι του 22χρονου παρουσία Δικαστικού Λειτουργού βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (φωτο):
- 4 συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 482,8 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης,
- ζυγαριά ακριβείας,
- το χρηματικό ποσό των 120 ευρώ ως προερχόμενο από την διακίνηση κάνναβης και
- 2 κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούσε για τις παράνομες συναλλαγές του.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. Ειναι καιρος να δημοσιευονται φωτο απο τους εμπορους για να γινουνε αναγνωρισιμοι απο την κοινωνια σαν αντιβαρο, γιατι απο ποινες παμε χαλαρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλα στο φως λοιπόν, για να μπορεσουν να προστατευθουν τα νέα παιδια από κάτι εγκληματίες σαν αυτούς. ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΠΡΑΒΟ στους αστυνομικούς της ομάδας δίωξης ναρκωτικών του Τ.Α. Γιαννιτσων για την αποτελεσματικότητα τους. ΑΞΙΟΙ!!!Κρατατε γερά γιατί σας χρειαζόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για κάποιους είναι εμπόδιο η δίωξη ναρκωτικών στην επαρχία και θέλουν την κατάργηση τους. Προσοχή λοιπόν να μην τους περάσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. xupnate ellhnes polites esu pou sumfonite se ola den kserete ti sas ginete o kosmos arxizei na pinai den exei leuta na fai .... alla ti sas niazi oloi eiste egglimaties kai forofigades otan ta paidia sas den tha exoun na fane kai auta tha arxizoun na kanoun ta idia ekei na sas do me ti moutra THA KITATE ...... SUNEXISTE ME THN BOULH SAS KAI THN FORODIAFIGIA ZWA.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κύριοι ελεύθερος ο Αλβανός με περιοριστικους όρους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συγχαρητηρια στην διωξη ... πολλα μπραβο .... Υ.Γ. Απορω τι αλλα στοιχεια χρειαζονταν για να γινει μια αμεση δικη ,να καταδικαστει (εφ' οσον το δικαστηριο πειθοταν για την ενοχη του) και να παει φυλακη χωρις να αφεθει ελευθερος δυο μερες μετα την συλληψη του ...

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.