Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Υπογράφηκε η σύμβαση για τη σύνδεση της νέας γέφυρας Αγίου Γεωργίου με την Ε.Ο. 2


Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Θεόδωρος Θεοδωρίδης: Συνεχίζουμε την υλοποίηση του προγραμματικού μας σχεδιασμού με μια πολύ σημαντική παρέμβαση

Υπογράφηκε από τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Θεόδωρο Θεοδωρίδη και τον ανάδοχο κ. Δημήτριο Καιρίδη η σύμβαση για την εκτέλεση του έργου με τίτλο «Σύνδεση νέας γέφυρας Αγίου Γεωργίου με Ε.Ο. 2» με συνολικό προϋπολογισμό περίπου 70.000,00 €. Το έργο υλοποιείται από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας με χρηματοδότηση από Ιδίους Πόρους. 

Στο πλαίσιο του έργου θα πραγματοποιηθούν οι απαραίτητες εργασίες σύνδεσης της νέας γέφυρας Αγίου Γεωργίου που είναι ήδη κατασκευασμένη. Σύμφωνα με τις προδιαγραφές και τις προϋποθέσεις του έργου η παράδοσή του θα γίνει μέχρι τέλος του τρέχοντος έτους. 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης τόνισε τη σημασία που έχει για την ευρύτερη περιοχή της Έδεσσας αλλά και για ολόκληρη την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας η σύνδεση της νέας γέφυρας Αγίου Γεωργίου με την Εθνική Οδό. «Μια πολύ θετική εξέλιξη για τους κατοίκους της περιοχής μας διότι από το σημείο αυτό περνά το σύνολο σχεδόν των επιβατικών και των φορτηγών από και προς την Πέλλα, σε καθημερινή βάση. Ταυτόχρονα, αυξάνεται σε μεγάλο βαθμό η ασφαλή διέλευση και κυκλοφορία των διερχόμενων οδηγών. Ξεπερνώντας τα όποια γραφειοκρατικά εμπόδια συνεχίζουμε τον προγραμματικό μας σχεδιασμό για την ανάπτυξη της περιοχής  με πρόσθετες παρεμβάσεις ουσίας το αμέσως επόμενο διάστημα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Θεοδωρίδης.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. δεν ντρέπεστε λίγο που βγαίνετε φωτογραφίες 4 χρόνια έτοιμη είναι η γέφυρα ξεφτίλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.