VW
AGROexpert

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ευχαριστίες 2ου ΓΕΛ Έδεσσας

Η σχολική κοινότητα του 2ου ΓΕΛ Έδεσσας αναγνωρίζοντας τη συνέπεια, την ετοιμότητα και την αποτελεσματικότητα που επέδειξαν οι τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Έδεσσας σε μια σειρά παρεμβάσεων στο διδακτήριο του σχολείου κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού τόσο σε επίπεδο αισθητικής αναβάθμισής όσο σε επίπεδο βελτίωσης και αποκατάστασης ουσιωδών υποδομών του, ευχαριστεί τους εργαζόμενους σ' αυτές. Συντο-νιστής αυτού του έργου υπήρξε ο κ. Δήμαρχος που επέδειξε προσωπικό ενδιαφέρον με αυτοψίες αρκετές φορές, στο χώρο της εξέλιξης των εργασιών. 

Με τη βεβαιότητα ότι σύντομα θα ολοκληρωθεί το σύνολο των σχεδια-σμένων παρεμβάσεων (αντικεραυνική προστασία γυμναστηρίου - επι-διόρθωση μέρους του δικτύου υδρορροών), προσβλέπουμε στη συνέχιση αυτής εξαιρετικής συνεργασίας με το Δήμο και τη Σχολική Επιτροπή Δευ-τεροβάθμιας Εκπ/ης του.

Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας αισθανόμαστε την ανάγκη να επι-σημάνουμε την πολύτιμη συνεισφορά της Έφης Ταμβίσκου, της απελθού-σης προσφάτως από τη θέση της Προέδρου της Σχολικής Επιτροπής Δευ-τεροβάθμιας Εκπαίδευσης  του Δήμου και να την ευχαριστήσουμε δημόσια .

Για τη σχολική κοινότητα του 2ου ΓΕΛ Έδεσσας "Παύλος Χαρτομαζίδης"

Ο διευθυντής του Σχολείου
Δημήτρης Κλείτσας

2ο ΓΕΛ ΕΔΕΣΣΑΣ: ΚΑΛΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ. . . ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΖΩΗ

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου ΓΕΛ Έδεσσας στο πλαίσιο της παραγωγικής του συνεργασίας με τη Διεύθυνση και το Σύλλογο Διδασκό-ντων/ουσών του σχολείου και έχοντας συνείδηση του κρίσιμου ρόλου του ως μέλους της σχολικής κοινότητας και συντελεστή των όρων που διαμορφώνονται σ΄αυτήν προμήθευσε το σχολείο με έξι (6) βιντεοπροβολείς(projectors) με βάσεις οροφής ενώ επιδότησε παράλληλα και την αγορά αντίστοιχου αριθμού οθονών προβολής. Έτσι συνέβαλε καθοριστικά στην εξελισσόμενη προσπάθεια του σχολείου να εκσυγχρονίσει και να εμπλουτίσει τον τεχνολογικό του εξοπλισμό και να προωθήσει την ενσωμάτωση των Τ.Π.Ε. στη μαθησιακή διαδικασία. 

Οι μαθητές και μαθήτριες του σχολείου και οι εκπαιδευτικοί του ευχαριστούν το Σύλλογο των Γονέων και Κηδεμόνων για αυτήν την έμπρακτη έκφραση συμπαρά-στασής στο έργο της σχολικής κοινότητας. Σήμερα πια το σχολείο διαθέτει μια α-ξιόλογη υποδομή στις ψηφιακές τεχνολογίες καθώς προσπαθεί πάντα ν’ανταποκριθεί στις εκπαιδευτικές ανάγκες των μαθητών/τριών του.

Για τη σχολική κοινότητα του 2ου ΓΕΛ Έδεσσας "Παύλος Χαρτομαζίδης"
Ο διευθυντής του Σχολείου
Δημήτρης Κλείτσας
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…