Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το τουρνουά Μπάσκετ 3x3 στην Αριδαία (φωτο)


Ένα διήμερο γεμάτο μπάσκετ και διασκέδαση πέρασαν οι μικροί αθλητές-τριες  που συμμετείχαν στο τουρνουά 3x3 που διοργάνωσε ο ΦΟ Αριδαίας, σε συνεργασία με το Δήμο Αλμωπίας και μεγάλο χορηγό το Milco που και σήμερα Κυριακή μοίρασε γάλατα και μπλουζάκια σε όλους.

Δείτε φωτογραφίες από τη δεύτερη μέρα του τουρνουά στην κεντρική πλατεία της Αριδαίας:




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

11 comments:

  1. Ρε παιδιά οι εκπρόσωποι του Δήμου που ήταν ;και ο Δήμος δεν ήταν συνδιοργανωτης; Μήπως είχαν ρεπό από φωτογραφίσεις; Απαραδεκτοι για άλλη μία φορά.την επόμενη φορά να βαλετε σουβλάκια μήπως και έρθουν γιατί μόνο για πανυγηρια είναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσυ αυτο εχεις ν ρωτησεις???? Ολα για το φαινεσθε?????ουτε μας νοιαζει ουτε θελουμε να ξερουμε γτ δεν ηταν στις φωτο.τραβα ρωτα το μπινος νιουζ π τρεχει πισω απο τον κωλο του δημαρχου.το καρατζοβα ασχολειτε με την ειδηση κ οχι με τα ατομα π θα παρεβρεθουν.τα παιδια θα αναδειχθουν,οχι οι δημαρχοι.αντε μπραβο

      Διαγραφή
    2. ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο 1:21. ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΚΙ ΟΧΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΝ. ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΙ ΝΕΑΡΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ

      Διαγραφή
  2. Αν ειναι ετσι το 3x3 εγω θα γίνω αστροναύτης ... Τζαμπα λεφτα πετάξανε οι χορηγοί .καλη πρωτοβουλία ...αλλα πολυ πολυ τσαπατσουλοδουλεια . Ακυρο εντελως το μερος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ελαμψε δια της απουσιας του...οπως αλλωστε απουσιαζει παντελως και η καθαριοτητα και συντηρηση του κλεστου γυμναστηρίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ.ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΝΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ Κ ΚΑΜΙΑ ΣΕΛΦΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΤΙΣ ΥΠΟ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ.

      Διαγραφή
  4. και πρωταθλητης στην θεωρια του καναπε ο 8.52 .ΕΛΛΗΝΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Kαλά ο δήμος είναι μόνο για τα πανηγύρια εσείς πήγατε να κάνετε τουρνουά μαζί του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν ήταν χορηγός επικοινωνίας το αγαπημένο μπλογκ του Δημάρχου , γι αυτό έλειπαν όλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. AΝ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΘΑ ΣΤΕΛΝΑΜΕ ΟΛΟΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ. ΜΕ ΔΗΜΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΧΕΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. XEΣΜΕΝΟ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΒΓΗΚΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ. Η ΜΠΑΛΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.