Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αυτοί είναι οι 4 "άνδρες" που βίαζαν και εξέδιδαν τη 14χρονη στη Λάρισα


Στη δημοσιότητα έδωσε η αστυνομία τα στοιχεία των τεσσάρων ανδρών που βίαζαν και εξέδιδαν 14χρονη στη Λάρισα.

Έπειτα από σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λάρισας, δημοσιοποιούνται τα στοιχεία ταυτότητας, οι φωτογραφίες καθώς και η ποινική δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος τεσσάρων ατόμων, που συνελήφθησαν στη Λάρισα από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας, για υπόθεση μαστροπείας, παράνομης παρακράτησης, βιασμού και αρπαγής ανηλίκου.

Πρόκειται για τους:

α) Ιωάννη ΓΙΟΛΔΑΣΗ του Βασιλείου, κατηγορούμενου για τις αξιόποινες πράξεις της αρπαγής ανηλίκου με σκοπό τη μεταχείρισή του σε ανήθικες ασχολίες, του βιασμού από κοινού και κατά μόνας, της αποπλάνησης ανήλικης που συμπλήρωσε το 14ο έτος και της σωματεμπορίας κατ’ εξακολούθηση κατ’ επάγγελμα σε βάρος ανηλίκου. 
β) Κωνσταντίνο ΚΑΨΑΛΗ του Ευαγγέλου, κατηγορούμενου για τις αξιόποινες πράξεις της αρπαγής ανηλίκου με σκοπό τη μεταχείρισή του σε ανήθικες ασχολίες, της αποπλάνησης ανήλικης που συμπλήρωσε το 14ο έτος και της σωματεμπορίας κατ’ εξακολούθηση κατ’ επάγγελμα σε βάρος ανηλίκου.
γ) Αχιλλέα ΤΣΑΚΙΡΗ του Νικολάου, κατηγορούμενου για τις αξιόποινες πράξεις του βιασμού από κοινού και κατά μόνας και της αποπλάνησης ανήλικης που συμπλήρωσε το 14ο έτος.
δ) Aliu (ον) KRENAR (επ) του Rrapo, γεν. την 15-9-1981 στην Αλβανία, κατηγορούμενου για τις αξιόποινες πράξεις του βιασμού από κοινού και κατά μόνας και της αποπλάνησης ανήλικης που συμπλήρωσε το 14ο έτος.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

9 comments:

  1. ειναι καποιος απο αυτους πατερας?Εχουν μεγαλωσει παιδια?10 βφορες ισοβια .να σαπισουν στη φυλακη,διοτιοποιος τους σκοτωσει θα λερωσει τα χερια του με αυτα τα τερατα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θανατικη ποινη οσο σκληρο και αν ακουγεται κατεστρεψαν ενα παιδι που δυσκολα θα συνελθει στη μετεπειτα ζωη της...κτηνοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Fanotos na psofisoune oi alites. O syriza se ligo kairo fa bgalei nomo gia tous viastes na tous afinoune elefeurous gia aoutous einai ptesma. Aloste o syriza ine mia emomiksia ta exi ola auto to koma.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Διεστραμμενα κτήνη! Κοψτε τους τα πέη και δώστε τα να τα φάνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. το 4 ανδρες μου αρεσε.
    Αυτοί είναι άνδρες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. σε ηλεκτρική καρέκλα τα κτήνη. ζώα .Να μας πείτε και από που είναι τα κοπρόσκυλα. να γιλάμε τα νότα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θα ερθουν οι ξενοι να μας βιασουν τις γυναικες και τα παιδια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΤΑΝ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ, ΗΔΗ ΞΕΚΘΝΗΑΝ, ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΤΟΥΣ;

      Διαγραφή
  8. και αυτοι ολοι που πληρωναν για να πανε με αυτο το κοριτσακι δεν εχουν καμμια ευθυνη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.