Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Aνακοίνωση Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Πέλλας για το Πανελλαδικό Συλλαλητήριο στη ΔΕΘ


Εχθές Πέμπτη στα Γιαννιτσά κλιμάκιο της ΠΟΕ-ΟΤΑ ενημέρωσε τους συναδέλφους για τις εξελίξεις στα εργασιακά θέματα επισημαίνοντας την κλιμακούμενη απομάκρυνση της κυβέρνησης από τις προεκλογικές της δεσμεύσεις. 

Επισημάνθηκε ότι είναι κρίσιμο σε αυτήν την καμπή να μην καταβάλει τους εργαζόμενους η κατήφεια και η λογική της ανάθεσης και να αντιληφθούμε ότι ο μοναδικός μας δρόμος είναι η συντονισμένη αντίδραση μας. Στην κατάληξη της συζήτησης- ενημέρωσης επισημάνθηκε η κρισιμότητα της συμμετοχής όλων στο συλλαλητήριο της ΔΕΘ. 

Ο Σύλλογος μας καλεί όλους τους συναδέλφους να συμμετέχουν στο συλλαλητήριο στην ΔΕΘ το Σάββατο 10/9/2016. Για το σκοπό αυτό, έχει ναυλωθεί από την ΑΔΕΔΥ λεωφορείο, το οποίο θα παραλάβει όσους συναδέλφους θέλουν να συμμετάσχουν μπροστά στο 2ο λύκειο Γιαννιτσών (παλιά αγορά) γύρω στις 16:00. 

το ΔΣ




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Μια ζωή διαμαρτύρονταν στην ΔΕΘ οι ευνοημένοι εργαζόμενοι του δημοσίου (Δήμοι , νοσοκομειακοί , αστυνομικοί κλπ.)και οδηγηθήκαμε ως εδώ!!! Οι πραγματικοί παραγωγικοί εργαζόμενοι στην αφάνεια !!Που χρόνο και διάθεση για φιέστες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οι λουφαδοροι,του δημου Γιαννιτσων τζαμπα βολτιτσα στη ΔΕΘ,με λεωφορεια της ΑΔΕΔΥ.Μη ξεχασετε να απαιτησετε και κουπονια για τσιπουρα στο καφενειο του Χαρμανα ,οταν κανετε διαλειμμα,τα μεσημερια.οι ελευθεροι επαγγελματιες ,οι αυτοαπασχολουμενοι,οι ιδιωτικοι υπαλληλοι κι οσοι πραγματικα εργαζονται,ειτε ακομα δεν εχουν σχολασει ,ειτε ειναι ψοφιοι απο την κουραση,δεν θα πανε,στο συλλαλητηριο να μεταφερουν τα προβληματα τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Oloi mazi paidia,να παρουμε και τους Σταμκο ,Θεοδωριδη ,Τζιτζικωτσο,Ζορο,.Με τη ΝΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.