Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μεταστέγαση Νηπιαγωγείου Άρνισσας


Σε έναν όμορφο, λειτουργικό και απολύτως κατάλληλο χώρο μεταστεγάζονται από φέτος το 1ο και 2ο Νηπιαγωγεία Άρνισσας.

Για το σκοπό αυτό διαμορφώθηκε το δημοτικό κτήριο που στέγαζε παλιότερα την ταβέρνα «ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ», το οποίο ουσιαστικά άλλαξε μορφή με μία σειρά παρεμβάσεων. Το κτήριο μετατράπηκε σε έναν απολύτως ασφαλή και εξαιρετικά φιλικό και ευχάριστο χώρο διδακτηρίου, ενώ ο περιβάλλων χώρος ενδείκνυται για τις υπαίθριες δραστηριότητες των παιδιών.
«Η Άρνισσα έχει ίσως το ομορφότερο Νηπιαγωγείο του Δήμου Έδεσσας. Έχει δημιουργηθεί ένα πραγματικό στολίδι για τα παιδιά της Άρνισσας και το τελικό αποτέλεσμα δικαιώνει την επιλογή μας να μετατρέψουμε τον παλιό ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ σε ένα σύγχρονο και πολύ όμορφο νηπιαγωγείο» δήλωσε ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής κ. Γιάννης Χατζόγλου.

Γραφείο Τύπου Δήμου Έδεσσας
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Τελικά ΤΑΚΗ μετά την αποχώρηση των δυο δημοτικών συμβούλων σου τρέχεις και δεν φτάνεις, μεχρι και στην ¨"ΕΣΠΡΕΣΟ" την τοπική παίζεις το θέμα με τα σχολεία. Ο κόσμος όμως γελάει με τα καμώματα σου και ούτε την αγοράζει πια. Τάκη πιάσε τον Γιαννάκη και βόλτα μαζί με αυτούς που σας έμειναν στους καταρράκτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλως μεταφερθηκαν δημαρχε τα νηπιαγωγεια αλλα τωρα εχεις χρηματα για να κανεις τετοιες παρεμβασεις φροντιζει ο αναπληρωτης σου τωρα..ετσι εγινε και με τους καταρρακτες οσο ηταν ο πρωηκουμενος προεδρος δεκαρα δεν δινατε για αυξηση μετοχικου κεφαλαιου για να σωθει το μαγαζι τωρα που υποθετικα εισαι εσυ το κρατατε και με ζημια για να κανετε τα ρουσφετια σας, ολοι τα ξερουν τα καμωματα της αλεπους χαχαχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.