Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πεζοπορία με τον Ορειβατικό Σύλλογο Αριδαίας στο φαράγγι του Αη-Γιάννη


Μπήκε ο Σεπτέμβριος, καλή ορειβατική χρονιά σε όλους! Ο Ορειβατικός Σύλλογος Αριδαίας - Hellenic mountaineering club of Aridaia κάνει μια χαλαρή αρχή με μια ευχάριστη πεζοπορία στο φαράγγι του Αη-Γιάννη, στους πρόποδες του Πινόβου, μεταξύ Βορεινού και Θηριόπετρας. 

Για όσους επιθυμούν μια πολύ σύντομη πεζοπορία για ξεμούδιασμα που συνοδεύεται από επίσκεψη ενός εξαιρετικά ιδιαίτερου εξωκκλησιού, χτισμένου μέσα σε μια σπηλιά στο βράχο, υπάρχει η δυνατότητα να ακολουθήσουν την ομάδα του ΕΟΣ Αριδαίας. (Εύκολη, 1 ώρα συνολικά).

Όσοι ενδιαφέρονται για πεζοπορία μεγαλύτερης διάρκειας, το φαράγγι προσφέρεται για εξευρεύνηση σε βάθος, ανεβαίνοντας προς τον κύριο όγκο του βουνού, όπου ο δρόμος μετατρέπεται σταδιακά σε μονοπάτι ώσπου τελικά συναντά το μεγάλο μονοπάτι που κόβει οριζόντια το βουνό και οδηγεί στην κορυφή του Πινόβου. (Μέτρια, 2-4 ώρες, ανάλογα με τη διάθεση της ομάδας)

Αναχώρηση από τα γραφεία του ΕΟΣ Αριδαίας την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου στις 09:00 το πρωί.

Πληροφορίες: Χρήστος Τζώτζης 6980173410
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.