Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

"Οτι δεν επισκευάζεται... καταστρέφεται" (φωτο)


Διαβάζουμε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: 

"Καταστροφή παιδικής χαράς.... νηπιαγωγείο Νέας Πέλλας..... με ζωγραφισμένη θλίψη στα πρόσωπα των μανάδων και δάκρυα στα μάτια περισσοτέρων παιδιών...... ότι δεν επισκευάζετε.....καταστρέφεται........"

Για το θέμα αυτό έλαβαν σχετική ενημέρωση οι γονείς από το Δήμο Πέλλας, στην οποία αναφέρονται τα εξής: 

Σας ενημερώνουμε ότι κάθε παιδική χαρά για να λειτουργήσει πρέπει να είναι σε πιστοποιημένο χώρο και ο εξοπλισμός του πρέπει να διαθέτει πιστοποιητικό CE  ή ισόβαθμο πιστοποιητικό. Έτσι λοιπόν όσες παιδικές χαρές εντός σχολικών προαυλίων χώρων δεν διαθέτουν τα παραπάνω πρέπει να πάψουν να λειτουργούν και να απομακρυνθεί ο εξοπλισμός τους.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

10 comments:

  1. την πιθανοτητα να παρουν πιστοποιηση ουτε καν την σκεφτηκαν τα στουρναρια που εχει μαζι του ο ψευτοδημαρχος
    μα τοσο ηλιθιοι πια τοσο;;;;;;;;;;;; θα μεινουν τα παιδια χωρις χωρο να παιξουν επειδη αυτοι οι ανεγγεφαλοι δεν θελουν να εχουν παιδικες χαρες και μετα μιλανε καποιοι για ρατσισμο:!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν μπορούν να πάρουν πιστοποίηση γιατί είναι παλιές...και αν δε δίνει κανείς λεφτά πως θα ανακαινιστούν;;;οπότε τα"στουρνάρια' όπως λέτε,θα πρέπει να τις πληρώσουν από την τσέπη τους;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εσύ ρε επιστήμονα ξέρεις ότι μπορούν να πάρουν πιστοποίηση παιδικές χαρές που κατασκευάστηκαν και τοποθετήθηκαν από την δεκαετία του 80';;;;;; Γιατί δεν πας εσύ στον "ψευτοδημαρχο" να του δείξεις τον τροπο;;;Σίγουρα δεν μου αρέσει κι εμένα να βγάζουν τις παιδικές χαρές. Ας ελπίσουμε ότι θα αντικατασταθούν με ασφαλέστερες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μη σχολιάζετε ρε άσχετοι αν δεν ξέρετε.Μία παιδική χαρά για να πάρει πιστοποίηση θέλει τουλάχιστον 60.000-70.000 ευρώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλα εσυ εισαι... Πολυ σχετικος

      Διαγραφή
    2. .....Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι σύμφωνα με την εγκύκλιο του υπουργείου Εσωτερικών, οι ΟΤΑ όφειλαν να πάρουν πιστοποίηση από επιτροπή ελέγχου που είχε συσταθεί για τον συγκεκριμένο σκοπό στις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις. Εναλλακτικά οι δήμοι μπορούν να απευθυνθούν σε διαπιστευμένο φορέα, δηλαδή σε ιδιωτικές εταιρείες που αναλαμβάνουν την πιστοποίηση, με κόστος που κυμαίνεται ανάμεσα στα 150 και τα 300 ευρώ ανά παιδική χαρά. Το καθεστώς αυτό αφήνει εκτεθειμένους τους υπερχρεωμένους δήμους και ίσως οδηγήσει σε κλείσιμο παιδικών χαρών, των οποίων το κόστος ανάπλασης δεν επιτρέπει στους ΟΤΑ να το αναλάβουν.

      Διαγραφή
    3. εγω ξερω πως στην Εδεσσα και στην Αριδαια εχουν παιδικες χαρές οπως και στις περισσοτερες πολεις στην Ελλάδα όπως και στην Ευρωπη. Επισης αν ενας δημαρχος με τους συμβουλους δεν μπορει και το παραδεχεται τοτε παραιτειτε και παει σπιτι του να απολαυσει τα ''κεκτημενα'' ξερει αυτος!!!!!
      Ανικανοι ειστε χορτασαμε απο λογια κουφια ειστε η χειροτερη δημοτικη αρχη που περασε ποτε.

      Διαγραφή
  5. Αφου δεν μπορει να γινει κατι τετοιο ας στεγανοποιησουν τουλαχιστον τις σκουπιδιαρες που στελνουν στα χωρια του δημου γιατι θα χολεριασουμε απο τα ζουμια που τρεχουν ποταμι απο την συνθλιψη των απορριματων. Αυτο μαλλον δεν χρειαζεται CE. [Ενας φορολογουμενος πολιτης]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ποια παιδικη χαρα,μια αμμοδοχο ειχε,κατι παγκακια και κατι ελαστικα που επαιζαν τα παιδια.
    δεν εννοω φυσικα οτι επρεπε να τα καταστρεψουν.ισα ισα να βαλουν κι αλλα.
    δεν νομιζω πως μια αμμοδοχος και 4 παγκακια χρειαζονται πιστοποιηση απο οποιοδηποτε λαμογιο.
    αυτο που μου κανει φοβερη εντυπωση ειναι οτι ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΣΑΝ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ,ΜΕ ΟΛΑ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΣΚΑΛΙΑ,ΧΩΡΙς ΜΕΛΕΤΗ,ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ,ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΤΟ ΣΚΥΛΟΛΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥς ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ'ΞΕΡΑ ΕΧΕΙ ΑΔΕΙΑ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτά μας αξίζουν εδώ Κ Χρόνια για αυτό ένας ένας ας τα λουστουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.