Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνέλαβαν τον Στέφανο Χίο


Συνελήφθη πριν από λίγο ο Στέφανος Χίος. Ο εκδότης της εφημερίδας "Μακελειό" συνελήφθη έξω από το σπίτι του, ενώ αυτήν την ώρα βρίσκεται στη ΓΑΔΑ και αργότερα θα περάσει από τον εισαγγελέα. 

Όπως έγραψε ο ίδιος στο μπλογκ του, αστυνομικοί της ασφάλειας των περίμεναν έξω από το σπίτι του και του ανακοίνωσαν ότι συλλαμβάνεται μετά την μήνυση που υπέβαλε ο Υπουργός Υποδομών, Χρ. Σπίρτζης. Αιτία της μήνυσης αποτέλεσε ένα δυσφημιστικό δημοσίευμα της εφημερίδας του Στέφανου Χίου ο οποίος πριν από λίγο φωτογράφησε τον εαυτό του μέσα στο περιπολικό που τον μετέφερε στη ΓΑΔΑ και δημοσίευσε την φωτογραφία στον ιστότοπο που του ανήκει. 

"Εύχομαι να περάσω καλά. Η αστυνομία ήταν πάντα ευγενής. Πάω να ακούσω ποιο κυβερνητικό κάθαρμα μου την έστησε. Δημοκρατία επί ΣΥΡΙΖΑ. Να την απολαύσουμε" έγραψε ο ίδιος στην ιστοσελίδα του, σχολιάζοντας τη σύλληψή του.

Πηγή φωτογραφίας:makeleio.gr
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.