Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εγγραφές στο Ωδείο Δήμου Έδεσσας


Δωρεάν Τμήματα Μουσικής Προπαιδείας και Χορωδιών

Μια νέα σχολική χρονιά ξεκινά και το Ωδείο Δήμου ΄Εδεσσας συνεχίζει να αποτελεί τον σταθερό πυλώνα πολιτισμού με το διττό του προσανατολισμό να μπολιάζει με μουσική παιδεία τη νέα γενιά της πόλης και να δίνει τη δυνατότητα στο μουσικόφιλο κοινό παρακολούθησης συναυλιών υψηλού επιπέδου.

Καθηγητές με πολυετή πείρα στην Ελλάδα και το Εξωτερικό εξασφαλίζουν στους μαθητές υψηλό επίπεδο σπουδών και συγχρόνως το μουσικό ίδρυμα της πόλης τους παρέχει αναγνωρισμένες από το κράτος σπουδές.

Ως αναπόσπαστο κομματι της ΔΗΚΕΔΕ και πιστοί στον κοινωφελή χαρακτήρα της επιχείρησης με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους δημότες και έχοντας την πεποίθηση πως η γνώση και η δημιουργικότητα δεν πρέπει ποτέ να θεωρηθούν πολυτέλεια ή προνόμιο λίγων δίνουμε την δυνατότητα δωρεάν σπουδών σε παιδιά και ενήλικες που επιθυμούν να έχουν την πρώτη τους επαφή με την μουσική με τμήματα :
- Μουσικής Προπαιδείας (ηλικιακά τμήματα από 3 έως 7 ετών)
- Τμήματα Χορωδιών Παιδιών και Ενηλίκων 
Παράλληλα θα λειτουργήσουν και φέτος οι σχολές:
πιάνου, βιολιού, βιόλας, κοντραμπάσου, κιθάρας, φλάουτου, κλαρινέτου, σαξόφωνου, τρομπέτας και λοιπών χάλκινων, πνευστών, φλογέρας, αρμόνιου, ηλεκτρικής κιθάρας, κρουστών, ντραμς, μπουζουκιού τάμπουρα, ούτι, λαούτου, θεωρητικών  (υποχρεωτικων και προετοιμασίας στα μουσικά πανεπιστήμια), ανώτερων θεωρητικών(ειδικό Αρμονίας, αντίστοιξης, φυγής, σύνθεσης,)Φωνητικής (Ελληνικό ελαφρό, έντεχνο, και λαικό και σύγχρονο ξένο τραγούδι) και νέα Τεχνολογίας, μουσικής παραγωγής και σύνθεσης για τον κινηματογράφο και το θέατρο.

Πληροφορίες και Εγγραφές στην Γραμματεία του Ωδείου στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου ΄Εδεσσας  από Δευτέρα έως Παρασκευή ώρες 8:00 το πρωί έως τις 7:00 το απογευμα και στα τηλέφωνα 2381023101 – 2381027666 ή στο facebook  Ωδείο Δήμου ΄Εδεσσας .

Συναντήσεις Καθηγητών – γονέων – μαθητών Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη 26 – 27 – 28 Σεπτεμβρίου

ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.