Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πάσα για σέντρα του Τσίπρα στο Καυτανζόγλειο (φωτο)


Με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, να κάνει τη σέντρα και τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, επίσης στο γήπεδο, υλοποιήθηκε σήμερα στο Καυτανζόγλειο Στάδιο στη Θεσσαλονίκη, φιλική αναμέτρηση ανάμεσα σε ομάδα βετεράνων της Ρωσίας, στελεχών της ρωσικής κυβέρνησης και ομάδας αποτελούμενης από Ελληνες βετεράνους ποδοσφαιριστές, στελέχη της ελληνικής κυβέρνησης, βουλευτές, στελέχη της ΔΕΘ-Helexpo. 
Το παιχνίδι διοργάνωσε η ΔΕΘ Helexpo, σε συνεργασία με το υπουργείο Εξωτερικών, την υποστήριξη της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας (ΕΠΣΜ) και εντάχθηκε στο πλαίσιο του Έτους Φιλίας Ελλάδας-Ρωσίας.

Πριν την έναρξη του ματς ο κ. Τσίπρας βράβευσε τον Σεργκέι Σάβλο, άλλοτε ποδοσφαιριστή της Σπαρτάκ Μόσχας και της Ραπίντ Βιέννης, που είχε στο ενεργητικό του 20 εμφανίσεις με την εθνική ομάδα της ΕΣΣΔ το 1979-1981, ενώ ο αντιπρόεδρος της ρωσικής κυβέρνησης, Αρκάντι Ντβόρκοβιτς, τίμησε τον Βασίλη Χατζηπαναγή. 
Τον αγώνα, τη μεγαλύτερη διάρκεια του οποίου παρακολούθησε από τις κερκίδες ο πρωθυπουργός, ενώ ο Ιβάν Σαββίδης έμεινε στον αγωνιστικό χώρο, άλλοτε προς τον πάγκο της ρωσικής ομάδας και άλλοτε προς αυτόν της ελληνικής, έληξε με επικράτηση των Ρώσων με 4-2. Δύο γκολ, για τους νικητές πέτυχε ο Σάβλοφ και από ένα οι Λεοτσένκο, Κουζνέτσοφ. Σκόρερ για την ελληνική ομάδα, προπονητής της οποίας ήταν ο Γιώργος Κούδας, χρίστηκαν οι Ζαγοράκης (πέναλτι), Ρετσινάς. Αμφότερες οι ομάδες, έγινε γνωστό, πως παίρνουν μέρος στην ανθρωπιστική πράξη υποστήριξης σχολικών συσσιτίων. 
Οι συνθέσεις:

ΕΛΛΑΔΑ: Παππάς, Μάρδας, Τζανακόπουλος, Τζήκας, Βελάνης, Θεοδωράκης, Στουραϊτης, Ρετσινάς, Ζαγοράκης, Αραχωβίτης, Σαρακιώτης. Αγωνίστηκαν και οι: Γ. Ορφανός, Ποζρικίδης, Αντωνόπουλος, Μέγκλας, Χατζηπαναγής, Κ. Ορφανός, Κωφίδης, Γκιτσιούδης, Βένος, Κούδης, Τζιφόπουλος

ΡΩΣΙΑ: Ντβορκοβιτς, Κουζνέτσοφ, Ντμιτρίεφ, Ντερμπένεφ, Πριαντίλνικοφ, Λεμπέντεφ, Κόστροφ, Τσεσνόκοφ, Τσέρνι, Ντέραμπιν, Λεοτσένκο, Μαμούτοφ, Κονχάροφ, Σάβλοφ
ΑΜΠΕ
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.