Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Νικηφόρα ξεκίνησαν οι Μαυραετοί τη νέα περίοδο


Δόξα Μελισσίου - Παλαίφυτο 4-2

Οι πρωταθλητές μπήκαν με το ... δεξί στην αγωνιστική περίοδο 2016/2017, νικώντας με ευκολία τον ιστορικό ΑΡΗ Παλαιφύτου, με σκορ 4-2, για το θεσμό του Κυπέλου ΕΠΣ Πέλλας.

Στο πρώτο ημίχρονο, οι Μαυραετοί μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι, παρά τις πολλές και σημαντικές απουσίες, με ηγέτη και σκόρερ τον αειθαλή, Χαρμάνα, νίκησαν πολύ εύκολα το γειτονικό ΑΡΗ Παλαιφύτου. Το σκορ άνοιξε πολύ γρήγορα, για τους γηπεδούχους, με αριστοτεχνική προσπάθεια, ο Κ. Χαρμάνας στο 12΄.

Τα τέρματα διπλασίασε για τους πρωταθλητές, ο νεαρός Χ. Λιτοβολής, με γυριστή κεφαλιά στο 20΄. Για να κάνει το 3-0 στο 31΄ και πάλι ο Χαρμάνας, αριστερό πλασέ. 

Οι γηπεδούχοι στο α΄ μέρος κατά διαστήματα, απέδωσαν ωραίο ποδόσφαιρο, ικανοποιώντας τους οπαδούς τους, αλλά, έχασαν πολλές ευκαιρίες, με αποκορύφωμα ένα πέναλτι, στο 41΄, που κέρδισε κι έχασε ο Χαρμάνας, για να αυξήσει το δείκτη του σκορ.

Στο δεύτερο μέρος, το παιχνίδι έχασε το ρυθμό του, λόγω της κούρασης των ποδοσφαιριστών, και των πολλών αλλαγών,

Στο 51΄ ο Χατζίδη, με πέναλτυ, έκανε το 3-1, για τον ΑΡΗ, για ν΄ απαντήσει αμέσως στο 63΄ο Ουρουμίδης, που μετά από εξαιρετική πάσα του Λάμπρου, έκανε  το 4-1, για να κλείσει στο 85΄ το σκορ, 4-2, με εξαιρετική προσπάθεια ο Πρέμτσης.

Από τους νικητές διακρίθηκαν οι: Χαρμάνας, Βερβελές, Λιτοβολής, Μουρατίδης, Τζάτζης, Ουρουμίδης, Τσάλμας, Ραμπούσης..

ΔΟΞΑ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ: (Ντιμτσούδης), Δομουκτσίδης, Μουρατίδης, Φωστηρόπουλος, Βιάνας, Ραμπούσης (Τσάλμας), Τζάτζης, Βερβελές, Λιτοβολής (Τσάλμας Α), Χαρμάνας ( Λάμπρου), Ουρουμίδης.
Β.Π.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.