Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Με ισοπαλία ξεκίνησε ο Aλμωπός στη Γ΄ Εθνική (φωτο)


AΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ - ΑΟ ΚΑΡΔΙΑΣ 2-2 

Θεαματική αν μη τι άλλο η πρεμιέρα του Αλμωπού Αριδαίας στο νέο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής με αντίπαλο τον ΑΟ Καρδίας με τις δύο ομάδες να μένουν ισόπαλες στο τελικό 2-2 στο Δημοτικό Στάδιο Αριδαίας, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής (ρεπό ο Αλμωπός την 1η αγωνιστική).

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που κατάφεραν να προηγηθούν μόλις στο 11ο λέπτο όταν εκμεταλλεύθηκαν λάθος στην άμυνα του Αλμωπού και σκόραραν με πλασέ του Κωνσταντινίδη. Η απάντηση όμως δεν άργησε καθόλου να έρθει αφού στην επόμενη φάση ο Αλμωπός κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα με τον Διαμαντίδη.

Στην επανάληψη οι παίκτες του Αλμωπού προσπάθησαν να πάρουν τα ηνία του αγώνα χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισορροπήσουν το παιχνίδι και σε μια αντεπίθεση πήραν και πάλι το προβάδισμα στο 77ο λεπτό με σκόρερ τον Προσκυνητόπουλο. Στο 85ο λεπτό όμως οι γηπεδούχοι με τον Λάζο Ελευθεριάδη κατάφεραν να κερδίσουν πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ και πάλι ο Διαμαντίδης.

Σε πολύ καλή μέρα βρέθηκε και ο τερματοφύλακας του Αλμωπού Μένιος που σε πολλές φάσεις ήταν εκεί που έπρεπε, ενώ πραγματοποίησε και την επέμβαση του αγώνα λίγο πριν τη λήξη της αναμέτρησης γλυτώνοντας την ομάδα του από το 2-3.
Πολύ καλά τα πήγε ο διαιτητής Πολυχρόνης (Βρούζος – Μινούδης, Πιερίας).

Οι συνθέσεις των ομάδων:


ΑΛΜΩΠΟΣ: Μένιος, Κιουλτζόπουλος (55’ Παπασυμεών), Μιχαηλίδης, Παπαζούδης, Μουρατίδης, Ζαρογιάννης (75’ Σιδηρόπουλος), Διαμαντίδης, Καπουσούζης (66’ Καμπάνης), Κοβάτσης, Ελευθεριάδης Λ., Καραγιάννης.

Α.Ο. ΚΑΡΔΙΑΣ: Φαρμάκης, Βόσδου, Κουκουρώνας, Μπιμπισίδης Δ., Μπιμπισίδης Γ., Μαύρης (63’ Γίδαρος), Ξανθόπουλος (87’ Μάντζιος), Στεφανίδης, Κωνσταντινίδης (80’ Δούκας), Χαρίσης, Προσκυνητόπουλος.

Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ από την αναμέτρηση:

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

9 comments:

  1. ΓΙΑ ΠΡΩΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΗΓΕ Η ΟΜΑΔΑ. ΛΙΓΟ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ. ΠΑΜΕ ΡΕ ΑΛΜΩΠΑΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτα ειναι τα αποτελεσματα της κακοδιαχειρισης του ροστερ. Τι αλλο θα δουμε. Ο ραουλ εκτος αποστολης. Ο καμπανης εκτος 11αδας! Συγχαρητηρια. Ξυπνηστε εκει στην ομαδα. Η φανελα ειναι βαρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πεναλτι απλά δεν υπήρχε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΑΣ ΓΛΕΝΤΗΣΕ Ο ΚΟΥΚΟΥΡΩΝΑΣ ΚΑΙ Ο ΓΙΔΑΡΟΣ...ΑΥΤΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ξεχάσατε να βάλετε στην σύνθεση του Αλμωπού τον Πολυχρόνη (διαιτητής)!!!Τα παράπονα δεν αφορούν μόνο την φάση του πέναλτι αλλά γενικότερα την διαιτησία στο 2ο ημίχρονο! Ο διαιτητής «έκανε» το γήπεδο να… …»γέρνει» υπέρ της Αριδαίας στο 2ο ημίχρονο!!!Δεν πειράζει όμως…Το Ταξίδι συνεχίζεται…
    Υ.Γ. …προς τους φιλάθλους της ομάδας της Αριδαίας: Μάλλον χρειάζεστε μαθήματα… …φιλοξενίας! Δεν βρίζουμε όλη την ώρα την άλλη όμάδα και τους φίλους της που κάθονται δίπλα σας, ιδιαίτερα με χαρακτηρισμούς όπως… «κω..χώρι», «γαμ….. χωριάτες» κ.α. ιδιαίτερα όταν είσαι… …η Αριδαία!!!
    Η Αριδαία είσαι… Όχι το Μάντσεστερ ή η Βαρκελώνη!!!Ήμαρτον!!!(Το 80-85% σχεδόν των κατοίκων της Καρδίας μετακόμισαν εκεί από την Θεσσαλονίκη!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπογδάνη θα λέτε και θα κλαίτε !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συμφωνώ με τον 1:48, καποιοι ειδήμονες στην κερκιδα το παιζουν προπονητες και ουρλιαζουν σε ολο το παιχνιδι. Να ξερετε το μονο που καταφερνετε ειναι να ενοχλειτε! αν θελετε να το παιζετε προπονητες τραβατε σε καμια ομαδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. μια ευχάριστη Κυριακή με την ομάδα ξανά στη Γ εθνική.Το αποτέλεσμα έρχεται δεύτερο.Φέτος η Γ εθνική είναι μια γιορτή του ποδοσφαίρου.Φυσικά οι κακοπροαίρετοι και ζηλιάρηδες δεν έχουν θέση.Πάνω απ όλους είναι η ομάδα.υγ. όσοι είστε φίλοι του Μπογδάνη μην τον μειώνεται με αυτό τον τρόπο.Εκατοντάδες παικταράδες με ιστορία σε όλες τις ομάδες ειδοποιήθηκαν ότι σταματάνε με ενα απλό sms .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δε χρειάζεται να τον μειώσουν οι φίλοι του τους πρόλαβε η διοίκηση!

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.