Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κακοί συμβουλάτορες, αδιαφορία, ανικανότητα της Δημοτικής αρχής οδήγησαν στην όξυνση του προβλήματος με τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς


Η ανακοίνωση σύγκλησης εκλογοαπολογιστικής γενικής συνέλευση του συλλόγου φιλόζωων Έδεσσας είχε ως αποτέλεσμα να δημοσιευτούν σε τοπική ηλεκτρονική εφημερίδα ανώνυμα (ως συνήθως) κακόβουλα σχόλια για τον σύλλογο, την δράση  και τις ευθύνες του, για την κατάσταση που επικρατεί στην πόλη μας.

Θα ήθελα λοιπόν να αναφέρω σε κάθε καλόβουλο πολίτη του Δήμου μας ότι ο σύλλογος  μας  έκανε πάμπολλες προσπάθειες να συνεργαστεί με την Δημοτική  Αρχή. Δυστυχώς, αντιμετωπίσαμε αρνητικότητα και αδιαφορία γεγονός που μας οδήγησε να απευθυνθούμε  στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Έδεσσας    (εισερχόμενο έγγραφο 330/20-3-2015) όπου καταγγέλλουμε την κακοδιαχείριση, την άγνοια και  την αδιαφορία του Δήμου στην προσπάθεια επίλυσης του προβλήματος.

Τέλος, θα ήθελα να κλείσω αναφέροντας ότι , οι φιλόζωοι επιθυμούν όλα τα ζώα συντροφιάς να έχουν τον κηδεμόνα τους και να μην υπάρχουν αδέσποτα, ενώ ζώα συντροφιάς που είναι επιθετικά-επικίνδυνα, εκ των πραγμάτων δυσχεραίνουν τις επιδιώξεις και τους στόχους του συλλόγου.       

ΤΑΣΟΣ ΣΙΩΝΗΣ

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Μάλιστα κύριε Τάσο κακόβουλα τα σχόλια, πάντως ψήφους δεν παίρνετε με τέτοιου είδους δελτία τύπου τόσο εσείς όσο και η δημοτική αρχή με την στάση της στα προβλήματα των συμπολιτών σας. Έχετε βαλθεί να στέλνετε πολίτες στα δικαστήρια, μια χαρά περνάτε και εσείς σαν αντιπολίτευση στον δήμο Εδεσσας αλλά και αυτοί που κυβερνούν τον δήμο Εδεσσας. Δεν σας βγαίνει ρε παιδιά το ίδιο μαγαζάκι είσαστε χρονια τωρα, Ο Γιαννάκης και ο Τακούλης. Άντε γράψε κανένα δελτίο τύπου για τον τουρισμό που έγραψες και δεν σου βγήκε. Θα σου πρότεινα να γράψεις για τα γαϊδουράκια ας πούμε και αυτά ζώα ειναι και τα ταλαιπωρούν, αντε να σε δω να κυνηγας γαιδουροκαβαλαρη γιατι του λέει τσονκς και θα εγγραφώ στο σύλλογο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΤΑΝ ΑΝΕΒΑΖΕΤΕ ΜΙΑ ΑΝΚΟΙΝΩΣΗ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΕΓΗΜΕΡΙΔΕΣ ΟΠΩΣ ΛΕΣ, ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ ΤΗΣ.
    ΟΤΑΝ ΑΥΤΗ ΔΕΧΕΤΑΙ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΑΝΩΝΥΜΩΝ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟ ΕΓΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ, ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ.
    ΑΝ ΔΕ ΘΕΛΕΤΕ ΣΧΟΛΙΑ Η΄ ΔΕΝ ΑΠΟΣΤΕΛΕΤΕ ΤΙΣ ΑΝΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΑΣ Η΄ ΖΗΤΑΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΧΟΛΙΩΝ ΑΝ ΤΟ ΑΠΙΤΡΕΠΕΙ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ, ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΦΟΒΑΣΤΕ.
    ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΚΑΚΟΒΟΥΛΑ, ΑΦΗΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΡΙΝΟΥΝ ΑΛΛΟΙ.
    ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΒΟΥΤΛΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ:
    ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΠΟΥ BΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥ ΒΟΛΤΑ ΧΩΡΙΣ ΛΟΥΡΙ;
    ΙΔΙOΚΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΝΑ ΑΦΟΔΕΥΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΥΛΛΕΓΟΥΝ ΤΑ ΠΕΡΙΤΤΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ;
    ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ KAI ΣΤΙΣ ΑΥΛΕΣ ΓΑΒΓΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΔΙΕΡΧΟΜΕΝΟ;
    ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΓΑΒΓΙΖΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ;
    ΦΙΛΟΖΩΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΤΑΪΖΟΥΝ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΣΥΧΝΙΣΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΤΗ ΤΗ ΔΙΕΥΛΕΥΣΗ ΑΝΘΡΩΠΩΝ;

    ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ, ΠΑΡΤΕ Ο ΚΑΘΕΙΣ ΣΑΣ ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΦΙΛΟΖΩΟ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΕΠΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΚΥΛΟ, ΝΑ ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ.
    ΤΩΡΑ ΑΝ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ, Ο ΝΟΜΟΣ ΠΕΡΙ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ.
    ΟΧΙ ΑΠΛΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΕ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΛΛΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΟΔΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΔΟΘΟΥΝ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ.
    ΣΤΑΘΕΙΤΕ ΝΟΜΙΚΑ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗ ΘΥΜΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΚΑΙ ΣΤΡΑΦΕΙΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΑΘΕΝΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΝΟΜΟ. ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΟΜΙΖΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΟΠΛΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.