Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Καταγγελίες Λεβέντη για τις δημοσκοπήσεις


Τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων αμφισβητεί ουσιαστικά ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων υποστηρίζοντας πως εκπρόσωπος εταιρείας δημοσκοπήσεων στη Θεσσαλονίκη τον πλησίασε και του πρότεινε να ανεβάσουν το κόμμα του στο ποσοστό 7%-8% έναντι 10.000 ευρώ.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο Βασίλης Λεβέντης δήλωσε χαρακτηριστικά το εξής: 
«Με πλησίασε και μου είπε ότι, αν μου δώσεις 10.000 ευρώ, θα σου δώσω σε δημοσκόπηση ποσοστό 7%-8%», είπε».

Στη συνέχεια ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων έδωσε διευκρινήσεις για τη φράση του ότι εάν υπήρχε πολιτικό δικαστήριο θα εκτελούσε τον πρωθυπουργός ισχυριζόμενος πως το είπε «μεταφορικά».

Ο ίδιος ανέφερε ότι «αρχικά ο κ. Τσίπρας είχε σηκώσει ψηλά τον πήχη αλλά μετά ωρίμασε», ενώ η Δεξιά εξαπατούσε επί 50 χρόνια την κοινωνία.

Πάντως, υπογράμμισε ότι ο κ. Τσίπρας έχει πολλά βαρίδια στο κόμμα του και τον κάλεσε να αλλάξουν οι διατάξεις για τα θρησκευτικά.

Ξεκαθάρισε ότι δεν θα συμμετάσχει σε κυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ. «Δεν θα γίνω τσόντα του κ. Τσίπρα ή καθενός. Περίμενα 40 χρόνια να μπω στη Βουλή... Αν μπει και η ΝΔ στην κυβέρνηση και γίνει οικουμενική που προτείνω εξ αρχής, τότε θα συμμετάσχω», είπε.

Τέλος, για τον πρώην εκπρόσωπο του κόμματος Γ. Καλλιάνο σημείωσε πως δεν ήταν βουλευτής αλλά «υπάλληλος του κόμματος που έφυγε για να πολιτευτεί με τη ΝΔ. Ήταν μια βρωμιά του Μητσοτάκη».

Πηγή: efsyn.gr
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.