Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Αλμωπίας


Tην Πέμπτη (15/9) και ώρα 10:00, συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Αλμωπίας για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:  

1 Ψήφιση πιστώσεων προϋπολογισμού, οικονομικού έτους 2016.
2 Όροι εκμίσθωσης δημοτικών (πρώην Σχολικών) αγροτεμαχίων, που βρίσκονται στο αγρόκτημα  Τ.Κ. ΄Ορμας.

3 ΄Εγκριση τεχνικών προδιαγραφών και καθορισμό όρων πρόχειρου διαγωνισμού με σφραγισμένες προσφορές σύμφωνα με τις διατάξεις του ΕΠΟΤΑ Υπ. Αποφ. 11389/93 με κριτήριο κατακύρωσης την χαμηλότερη τιμή, για την προμήθεια κάδων απορριμμάτων, προϋπολογισμού δαπάνης 19.954,08 ευρώ συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.
4 ΄Εγκριση τεχνικών προδιαγραφών και καθορισμό όρων ηλεκτρονικού διεθνή ανοιχτού μειοδοτικού διαγωνισμού για την προμήθεια με τίτλο «Προμήθεια πετρελαιοειδών (καύσιμα κίνησης/θέρμανσης- λιπαντικά )για τις ανάγκες του Δήμου Αλμωπίας και των Νομικών του προσώπων (του ΚΕΚΠΑ, της ΔΗΚΕΑ, της ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ και της ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ του ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ), έτους 2016 με ηλεκτρονικό διεθνή ανοικτό διαγωνισμό και κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή, προϋπολογισμού 458.696,82  ευρώ (με Φ.Π.Α.).

5 Σύνταξη σχεδίου προϋπολογισμού του Δήμου Αλμωπίας,  έτους 2017.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.