Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΝΟΔΕ ΝΔ Πέλλας: Φτάνουν τα ψέματα κε Σηφάκη...


Ο Βουλευτής Αλμωπίας του ΣΥΡΙΖΑ ανταγωνιζόμενος τον αρχηγό του Αλέξη Τσίπρα επιδίδεται σε αχαλίνωτη ψευδολογία με σκοπό τον αποπροσανατολισμό των Πολιτών της Πέλλας.

Ο κος Σηφάκης ο οποίος θεωρεί πως απευθύνεται σε ανθρώπους της ίδιας διανοητικής ικανότητας με την δική του συνεχίζει να προσπαθεί να τους πουλήσει φύκια για μεταξωτές κορδέλες.
κ.Σηφάκη απαντήστε μας αν θέλετε στα παρακάτω:

- Α.Τ Άρνισσας: διατηρείται ως έχει κ.Σηφάκη ή υποβαθμίζεται σε Αστυνομικό Σταθμό;;; Δικαιολογούνται οι βιαστικοί πανηγυρισμοί σας;;

- Α.Τ Κρύας Βρύσης: η περιοχή του Δήμου Πέλλας ανήκει στις περιοχές δράσης σας; Γιατί εάν διάβαζε κανείς την ανακοίνωση σας στις 23/8/2016 θα είχε πολλές επιφυλάξεις επί τούτου!!

- Θυμάστε κ. Σηφάκη που βρίσκεται η Κρυα Βρύση; Η Πέλλα; Η Καρυώτισσα;

- Κ. Σηφάκη θυμάστε μήπως να μας πείτε πόσο καιρό βρίσκεται στην Κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ ;
ΔΥΟ χρόνια κε Σηφάκη προσποιήστε πως κυβερνάτε τη Χώρα, ΔΥΟ χρόνια !!!

Η μεγάλη και αδιαμφισβήτητη αλήθεια είναι μία:
Η Νέα Δημοκρατία ΔΕΝ έκλεισε κανένα Αστυνομικό Τμήμα.
Ο ΣΥΡΙΖΑ κλείνει σε όλη την Ελλάδα όπως ο ίδιος παραδέχεστε κε Σηφάκη.

Για το ΠΑΣΟΚ καλά θα κάνετε να ρωτήσετε τους συναδέλφους σας στον ΣΥΡΙΖΑ αφού η συντριπτική πλειοψηφία από αυτούς από εκεί προέρχεται, αν δεν το θυμάστε κι αυτό κε Σηφάκη.
Δική σας προεκλογική δέσμευση ήταν η κατάργηση των ΜΑΤ, η απόλυση μεγάλου αριθμού Αστυνομικών και φυσικά το κλείσιμο πολλών Αστ. Τμημάτων και τώρα αυτό υλοποιείτε.

Για το Αστ. Τμήμα της Κρύας Βρύσης ήσασταν και είστε ανίκανος να καταφέρετε κάτι μια και όπως φαίνετε από την επιστολή σας προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη ΕΝΑΝ ολόκληρο χρόνο πριν ΔΕΝ σας έδωσε σημασία κανείς, ΔΕΝ μπήκαν καν στον κόπο να διαβάσουν την επιστολή σας κε Σηφάκη.

ΑΝ το Αστ. Τμήμα της Κρύας Βρύσης παραμείνει ως έχει (και αυτό πιστεύουμε πως θα γίνει τελικά) θα οφείλεται καθαρά και μόνο στα αντανακλαστικά και στις ενέργειες των πολιτών της. Στην άμεση ενεργοποίηση να προασπίσουν το δικαίωμα τους να ζουν με αξιοπρέπεια και ασφάλεια στον τόπο τους, κάτι που είναι αναφαίρετο δικαίωμα τους και βασική σας υποχρέωση να τους παρέχετε.

Φτάνουν τα ψέματα κε Σηφάκη...
ΝΟΔΕ ΝΔ ΠΕΛΛΑΣ
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

9 comments:

  1. Αυτό το κείμενο δεν είναι της Νομαρχιακης, αλλά του Θωμαιδη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γραφείο Γιάννη Σηφάκη1 Σεπτεμβρίου 2016 στις 2:05 μ.μ.

    Κοι της ΝΔ ο λαός έχει και μνήμη και κρίση , σε τρείς συνεχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις σας απέδωσε τα οφειλόμενα για τις πράξεις σας.
    Απλά έχετε « ξεφύγει» γιατί δεν αντέχετε μακριά από την εξουσία, υπερασπίζεστε την πιο ακραία διαπλοκή και εκτίθεστε ( βλέπε διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες) και ότι πιο αναχρονιστικό και αντιλαϊκό . Τελευταία γίνατε και αντιμνημονιακοί..
    Καλό θα σας κάνει να συνηθίσετε τον ρόλο του «τσικό» που σας έθεσε ο λαός γιατί θα μείνετε εκεί για πολλά πολλά χρόνια και να καταλάβετε ότι η αναδιοργάνωση της δημόσιας διοίκησης ( την οποία διαλύσατε προσανατολίζοντας την να δυσκολεύει τον πολίτη αντί να τον υπηρετεί) θα γίνει με κριτήρια ορθολογικά, αναπτυξιακά και πάνω από όλα για την εξυπηρέτηση του πολίτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρέ νονοί της νεοδιαπλοκής μην μιλάτε. Βρε ο Μαρινάκης είναι το νέο σας τζάκη.!!!! Βρέ Σηφάκη αν γίνει κάτι στον Νομό θα είναι απο την Τζάκρη. Βρέ τελευταία τρύπα του ζουρνά μην ομιλής.

      Διαγραφή
  3. ΠΟΙΟΑ ΝΟΔΕ ΚΑΙ ΑΗΔΙΕΣ.ΑΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΘΑ ΝΑΙ ΘΕΛΗΜΑ ΘΕΟΔΩΡΑΣ ΚΙ ΑΝ ΦΥΓΕΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΧΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ. ΑΛΛΑ ΜΗ ΜΙΛΑΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΝΟΔΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟ ΠΡΟΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟ ΤΟ 2010. ΕΧΕΤΕ ΦΑΕΙ ΜΑΥΡΟ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά να πάθετε παλιομαλάκες Νεοδημοκράτες. Βάλατε πλάτη το καλοκαίρι του 2015 για να μην πάει η χώρα στα βράχια. Κακώς – κάκιστα, σχηματίζονταν κυβέρνηση εθνικής ενότητας. Οι ΣΥΡΙΖΟΑΝΕΛ θα εξαφανίζονταν. Δεν θα τολμούσαν να κυκλοφορήσουν οι βουλευτές τους. Θα είχαν φύγει από την Ελλάδα και η προοπτική της θα ήταν χιλιάδες φορές καλύτερα. Τώρα φάτε τις παπαρολογίες του Σηφάκη στη μάπα, που για να δικαιολογήσει την ανυπαρξία του βγάζει αυτές τις ανούσιες ανακοινώσεις: για τις στάσεις των τραίνων, για τις μεσητίες των 1000 τόνων ροδακίνων, το τραίνο της ΚΑΡΑΤΖΌΒΑς, και δεν συμμαζεύετε. Καλά να πάθετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. O KAUENAS EDO MESA TO MAKRY KAI TO KONTO TOU
    O SIFAKIS TREMEI TIN TZAKRH KAI POULAEI MOURI ALLA XEREI OTI VOULEFTIS OYTE STO ONEIRO TOY DEN THA XANAVGEI
    H ND THA EINAI KYVERNISI SE LIGO KAIRO OTI KAI NA LETE
    TO THEMA ME TO ASTINOMIKO TMIMA EINAI STIMENO APO TIN TZAKRI KAI O SFAKIS EFAGE PAPA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τζάκρη σε υπερασπίζονται οι δεξιοί που συγκυβερνούσατε μαζί πριν 3 χρόνια, μήπως θα βάλεις πλώρη και για εκεί;

      Διαγραφή
    2. SIFAKI APOFASISE AN THA GRAFEIS EPONYMA H ANONYMA
      SE PIRAME XAMPARI

      Διαγραφή
  6. Ο Σηφακης ως βουλευτής Αλμωπίας προσπαθεί να σώσει ότι σώζεται σκεπτομενος την επόμενη μέρα...ξερει ότι βουλευτης δεν πρόκειται να ξαναβγει ΠΟΤΕ!!Στην άκρη του μυαλού εχει τη θέση του Δημάρχου...αλλά ούτε εκει δεν πρόκειται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.