Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Έδεσσας και Αλμωπίας ζητά έκπτωση για τα δάνεια του πρώην ΟΕΚ


Το Εργατοϋπαλληλικό  Κέντρο Έδεσσας και Αλμωπίας σε ανοιχτή επιστολή προς τον υπουργό εργασίας, ζητά να χορηγηθεί έκπτωση στους δανειολήπτες του πρώην ΟΕΚ, λόγω της τραγικής οικονομικής κατάστασης όπως αναφέρει, ώστε να μπορούν να τα εξοφλήσουν. Συγκεκριμένα αναφέρουν στην επιστολή τους:
  
Προς
Τον Υπουργό Εργασίας
κύριο Γιώργο Κατρούγκαλο
Αθήνα

Κύριε Υπουργέ

Ως Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού  Κέντρου Έδεσσας και Αλμωπίας θα θέλαμε να σας ζητήσουμε να ενεργήσετε ώστε να επιλυθούν άμεσα κάποια θέματα που αφορούν τους κατοίκους της περιοχής μας και σίγουρα και της υπόλοιπης Ελλάδας.
Η οικονομική κατάσταση των περισσοτέρων όπως γνωρίζεται είναι τραγική με αποτέλεσμα να μην μπορούν να ανταποκρίνονται στις υποχρεώσεις τους.
Είναι άνθρωποι οικογενειάρχες και όχι κατά συνείδηση κακοπληρωτές και όπως καταλαβαίνετε αυτό τους φέρνει σε αδιέξοδο και σε απελπισία.
Για αυτό και ζητάμε άμεσα να μπορούν όσοι είχανε πάρει δάνεια από τον πρώην ΟΕΚ να μπορούν να τα εξοφλήσουν με 50% έκπτωση και όσοι έχουν εργατικά σπίτια πάλι από τον πρώην ΟΕΚ να μπορούν να τα εξοφλήσουν με 40% έκπτωση.
Κατά αυτόν τον τρόπο και οι άνθρωποι θα διευκολυνθούν και το ταμείο του ΟΑΕΔ θα εισπράξει άμεσα τα χρήματα από τα δάνεια ώστε να μπορεί να εφαρμόσει την κοινωνική πολιτική του.

Η Διοίκηση

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.