Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση Συλλόγου Φιλόζωων Έδεσσας


Με απόφαση του Δ.Σ. του  Με απόφαση του Δ.Σ. του Συλλόγου Φιλόζωων Έδεσσας "Κίνηση Προστασίας Σκύλων" σας καλούμε σε έκτακτη Γενική Συνέλευση που θα διεξαχθεί στην Έδεσσα την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 18.30 στη Λαογραφική Εταιρεία Ν. Πέλλας (Μακεδονομάχων 10 Έδεσσα) με ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ:

1.      Οικονομικός απολογισμός.
2.      Έκθεση Ελεγκτικής Επιτροπής.
3.      Διοικητικός απολογισμός.
4.      Εκλογή τριμελούς εφορευτικής επιτροπής.
5.      Διεξαγωγή αρχαιρεσιών για την ανάδειξη:
α) Πέντε (5) τακτικά και πέντε (5) αναπληρωματικά μέλη για το Διοικητικό Συμβούλιο.
β) Τρία (3) τακτικά μέλη για την Ελεγκτική Επιτροπή.

Σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα διεξαχθεί την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 18.30 στον ίδιο τόπο και χώρο με θέμα τη διάλυση του Συλλόγου όπως ορίζεται από το άρθρο 20 του καταστατικού. 

Οι υποψηφιότητες θα κατατίθενται εγγράφως και αυτοπροσώπως  μέχρι 14/09/2016 και ώρα 18.00. Δεκτές γίνονται οι υποψηφιότητες που κατατίθενται από ταμειακώς εντάξει μέλη έχοντας το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι σύμφωνα με το καταστατικό.

Εγγραφή νέων μελών μέχρι 14/09/2016 ώρα 18.00.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ           Η ΓΕΝ.  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Σιώνης Αναστάσιος   Παπαδοπούλου Νεκταρία 



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

12 comments:

  1. Πέρασε πρώτα από το lidl , το ξενία , τη γρανικου , τους καταρράκτες να χαιρετήστε τις αγέλες σκύλων .
    Μετά παντε και μία βόλτα από το νοσοκομείο να δείτε τους δαγκωμενους , αυτούς που έπεσαν από τα ποδήλατα , τους τρομαγμένος ,τους αυπνους από τις σκύλο συναυλίες το βράδυ λες και ζούμε στο τελευταίο χωριό της βουλγαριας .
    Παντε και στην αστυνομία να δείτε και τις καταγγελίες.
    Και σεις βγαλτε πρόεδρο . Νεοελληναρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΞΕΧΑΣΕΣ ΑΡΚΕΤΑ ΣΗΜΕΙΑ.
      ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ-ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΜΟΝΙΜΑ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΙΛΟΖΩΟΣΣΣΣΣ ΤΑ ΤΑΪΖΕΙ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ.
      ΕΧΕΙΣ ΤΟΛΜΙΣΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΡΩΙ 9 ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΒΑΓΟΥΡΔΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΦΘΑΣΕΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΙΤΙΣΤΗΣ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ΤΑΪΣΜΑ;
      ΘΑ ΣΕ ΦΑΝΕ.

      Διαγραφή
  2. ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΙΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ Η΄ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΟΙ;
    6ον. ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΤΙ ΦΙΛΟΖΩΟΙ ΕΙΣΤΕ; ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ
    7ον ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΛΗΨΗ ΜΕΤΡΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΜΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΝΑ ΤΑΪΖΟΥΝ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΙ ΑΓΕΛΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ, ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ, ΝΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΕΡΧΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.
    8ον. ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΜΗ ΚΑΤΟΧΟΙ ΣΚΥΛΩΝ ΤΗΡΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Η ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΣΠΟΖΟΜΕΝΑ ΖΩΑ ΟΠΩΣ:
    ΕΛΕΓΧΟΣ ΜΕ ΛΟΥΡΙ ΤΟΥ ΖΩΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΟΥΣ.
    ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΤΟΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ.
    ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΦΙΛΟΖΩΩΝ ΔΕΝ ΔΙΑΤΑΡΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΓΑΛΗΝΗ ΚΑΙ ΗΣΥΧΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΙΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ., ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΙ.....ΦΙΛΟΖΩΟΙ.
    9ον. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΖΩΟΥΣ ΑΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΥΖΩΙΑ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΚΑΙ ΔΕΣΠΟΖΟΜΕΝΩΝ ΝΑ ΔΙΑΤΕΘΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΝ Η ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.



    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μου περιέγραφε φίλος δημότης την τραγική κατάσταση που βιώνει εδώ και ένα χρόνο με τα συνεχή γαβγήσματα σκύλου ενός φιλόζωου που το έχει μέσα στο διαμέρισμα και δεν τους αφήνει σε ησυχία σχεδόν όλη τη μερα ακόμα και νυχτερινές ώρες.
      Παρόλες τις διαμαρτυρίες του στον φιλόζωο κατά τα άλλα ιδιοκτήτη του τετράποδου όχι μόνο του ιδίου αλλά και τα παράπονα γειτόνων μια και σουλατσάρει και στα μπαλκόνια γίνονται αποδέκτες της πλήρους αδιαφορίας του με τη γνωστή φράση: Σπίτι μου και ότι θέλω θα κάνω.
      Κάτι τέτοιους κύριοι και κυρίες της φιλοζωικής μπορείτε να τους συμμαζέψετε ή οι πολίτες είναι σε δεύτερη μοίρα για εσάς σε σχέση με τα σκυλιά;
      Εκτός αν θα πρέπει να δημιουργηθεί καμιά κίνηση προστασίας των ανθρώπων από τους σκύλους για να λυθούν τα προβλήματα που αναφέρουν τόσοι με τα σχόλια τους εδώ μέσα.

      Διαγραφή
  3. Οι πόλεις φτιάχτηκαν από ανθρώπους για τους ανθρώπους .
    Αυτοί έχουν τα δικαιώματα για μία πόλη , όχι οι σκύλοι .
    Δεν φτιάχτηκαν για να περιφέρονται άγρια τσοπανόσκυλα που τρομοκρατούν τους πολίτες .
    Σε λίγο θα έρθουν και αλεπουδες ,λύκοι και αρκούδες χάρη στην φιλοζωια σας.
    Έχετε χάσει το νόημα του συλλόγου σας (Αν είχατε ποτέ σκοπό και νόημα ) .

    Το παράδοξο είναι ότι στα γύρω χωριά δεν έχει ούτε ένα κοπροσκυλο αδέσποτο
    . Όχι ότι έχω κάτι με τα χωριά από εκεί είμαι αλλά για να μην νομίζετε ότι ζειτε σε πόλη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΦΙΛΕ ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΠΟΛΗ.
      ΣΕ ΣΚΥΛΑΔΙΚΟ ΖΟΥΜΕ.
      ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΤΕ ΑΓΚΑΛΙΑ ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΛΟΥΡΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΑ.
      ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΤΑΞΗ;
      ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΤΑΞΗ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΚΑΘΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΓΕΛΕΣ ΤΩΝ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ....ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΤΙ ΚΑΝΕΙ.

      Διαγραφή
  4. Το πιο αστείο ήταν προχθες με το αερόστατο . Ο δήμαρχος έβγαζε λόγο και από έξω κάτι τσοπανόσκυλα είχαν κάτσει στην είσοδο και γρυλιζαν σε αυτούς που θέλαν να μπουν .
    Φυσικά τα παιδάκια πεταγοντουσαν στον δρόμο με κίνηση γιατί φοβόντουσαν και ευτυχώς δεν υπήρξε κάποιο ατύχημα .
    Δεν ξέρω αλλά χειρότερη κατάσταση και ανέχεια ως προς κάποια βασικά πράγματα βιωτικου επιπέδου δεν θυμάμαι να έχω ξαναδεί .Και μην ακούσω ότι είναι οικονομικο ή ρίζα πολλών προβλημάτων . Είναι θέμα ανέχειας , ερασιτεχνικού και αποτυχημένων .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εκλογές στον σύλλογο και μάλιστα στην ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, μάλιστα σας πιστέψαμε για το ενδιαφέρων σας προς τους σκύλους, μαλλον για ψηφοφόρους σε εκλογές ψάχνετε. Και από ότι βλέπω θα προωθήσετε τον αποτυχημένο πρόεδρο παρωδία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φιλόζωοι; Αμφιβάλλω από τη στιγμή που αφήνουν τα καημένα τα αδέσποτα χωρίς στέγη και φροντίδα, τι φιλόζωοι είναι;
    Φιλάνθρωποι θα έλεγα, αλλά είναι αδόκιμος όρος οπότε θα λέγαμε άνθρωποι που να ενδιαφέρονται για τους συνανθρώπους τους , ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ.
    Γιατί;
    Μα όταν συμβαίνουν όλα αυτά που αναφέρουν όλοι οι παραπάνω τόσο με τα αδέσποτα, επιθέσεις σε ανθρώπους κ.λ.π, τόσο με τα κατοικίδια των διαφόρων φιλόζωων , ηχορύπανση, ακαθαρσίες κατά τους περιπάτους , περίπατοι χωρίς λουρί, κ.λ.π

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρωτηστε τους κατα τα αλλα τι αλλα ζωα γνωριζουν εκτος απο τα αδεσποτα και μονο σκυλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όλοι εσείς με την αρνητική σας στάση και τα μεγάλα λόγια γιατί δεν έρχεστε στην συνέλευση να δώσετε ιδέες λύσεις για να συνυπάρχουμε όλοι σε μια πόλη και απλά κάθεστε πίσω από ένα υπολογιστή και κάνετε κριτική σε Εθελοντές

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.