Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Νίκη πρόκριση για τους Μαυραετούς


Δόξα Μελισσίου - Εθνικός Γιαννιτσών 2-1

Οι πρωταθλητές στο τρίτο και καθοριστικό για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣ Πέλλας, νίκησαν μετά από ένα παιχνίδι, που είχε δυο διαφορετικές εικόνες στα δυο ημίχρονα, με σκορ 2-1, το δυνατό κι έμπειρο Εθνικό Γιαννιτσών.

Στο πρώτο ημίχρονο, οι Μαυραετοί μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι, με ηγέτη τον αειθαλή, Χαρμάνα, έπαιξαν ποιοτικό και παραγωγικό ποδόσφαιρο, δημιούργησαν κι έχασαν 3-4 ευκαιρίες,  για να λήξει το ημίχρονο, χωρίς τέρματα 0-0.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, οι φιλοξενούμενοι, αιφνιδίασαν και με το Γρηγοριάδη έκαναν το 0-1 στο 48΄. Οι Μαυραετοί απάντησαν άμεσα και με τον εκπληκτικό Χαρμάνα κέρδισαν πέναλτι, για να γράψει στο 51΄ ο Μαμής το 1-1. Στη συνέχεια του β΄ μέρους παίχθηκε μέτριο ποδόσφαιρο.
Τελικά και πάλι ο Χαρμάνας κέρδισε νέο πέναλτι και ο Ρομάντσης στο 90’  έκανε το τελικό  2-1.

Από τους νικητές διακρίθηκαν οι: Χαρμάνας, Βερβελές, Λιτοβολής, Μουρατίδης, Ουρουμίδης, Ραμπούσης και Μαμής

Δόξα Μελισσίου: (Ντιμτσούδης), Δομουκτσίδης, Ζέκο, Άνι, Μουρατίδης (Φωστηρόπουλος), Ραμπούσης, Χατζηδάκης, Βερβελές, Λιτοβολής, Μαμής (Ρομάντσης), Χαρμάνας, Ουρουμίδης.

ΒΠ
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.