Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επίσκεψη Γιάννη Σηφάκη στο ΙΕΚ Αριδαίας


Παρότρυνση του βουλευτή για επάνδρωση των νέων τμημάτων τεχνικών εγκαταστάσεων ΑΠΕ και συνοδών βουνού που εντάχθηκαν φέτος από το Υπουργείο μετά από πρόταση του
Διατηρείται και το τμήμα μαγείρων στην Έδεσσα 

Το δημόσιο ΙΕΚ Αριδαίας και τον διευθυντή του Γιώργο Γιόρτσο επισκέφθηκε ο βουλευτής Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Σηφάκης συνοδευόμενος από τον Πέτρο Τσαρκνιά με την ευκαιρία της έναρξης των ηλεκτρονικών εγγραφών για τις νέες ειδικότητες του ΙΕΚ.  
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον ο βουλευτής έδειξε για την επάνδρωση των νέων ειδικοτήτων ( συνοδού βουνού και του τεχνικού εγκαταστάσεων ΑΠΕ) που δημιουργήθηκαν με πρόταση του βουλευτή (σε συνεργασία του με τον Πέτρο Τσαρκνιά και τον διευθυντή του ΙΕΚ) από το Υπουργείο Παιδείας.  Οι πρωτοποριακές αυτές ειδικότητες πρέπει να προσελκύσουν το ενδιαφέρον υποψήφιων μαθητευομένων με δεδομένο ότι είναι ιδιαίτερα χρήσιμες σε μια περιοχή που είναι απαραίτητο να ενισχυθεί ο τουρισμούς βουνού και ακόμη κατέχει την πρώτη θέση ανά κάτοικο σε όλη την χώρα στην ανάπτυξη των Ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Οι δυνατότητες εύρεσης εργασίας των αποφοίτων αυτών των τμημάτων στην περιοχή θα είναι αυξημένες.

Στη συνέχεια ο βουλευτής είχε συνάντηση με τον Διευθυντή του ΕΠΑΛ Αριδαίας και συζήτησαν για τα ιδιαίτερα θέματα του ΕΠΑΛ αλλά και για προβλήματα της τεχνικής εκπαίδευσης καθώς και των επαγγελματικών δικαιωμάτων των αποφοίτων.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. επισκεψη Σηφακη στο Περιπτερο
    επισκεψη Σηφακη στο Μαναβικο
    επίσκεψη Σηφακη στην Τουαλέτα
    επίσκεψη Σηφακη στην ταράτσα του σπιτιου του

    Μας επρηξες ρε Σηφακη ΔΕΝ θεουμε να ξερουμε τι κανεις ολη μερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η συνταξη μου μειωθηκε και τα φαρμακα μου αυξηθηκαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.