Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τα βρίσκουν ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι


Ανοίγει ο δρόμος για τη συγκρότηση ενιαίου πολιτικού φορέα στον ευρύτερο χώρο της κεντροαριστεράς και των μεταρρυθμιστικών δυνάμεων, καθώς στην συνάντηση των εκπροσώπων του ΠΑΣΟΚ και του Ποταμιού την Παρασκευή προέκυψε σύμπτωση σε σχεδόν όλα τα σημεία.

Οι Χρ. Πρωτόπαπας, Δ. Τσιόδρας και Π. Αβραμίδης συμφώνησαν εντός του επόμενου τριμήνου και μέχρι το τέλος του χρόνου να εκλεγεί με ανοιχτή ψηφοφορία νέα ηγεσία.


Στη συνέχεια θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες για ιδρυτικό συνέδριο του νέου φορέα στις αρχές του 2017.


Τεχνικές και οργανωτικές λεπτομέρειες για την ψηφοφορία του νέου αρχηγού πρόκειται να συζητηθούν σε νέα συνάντηση των δύο πλευρών εντός των επόμενων εβδομάδων και εφόσον καταλήξουν, θα ορισθεί το ραντεβού της Φ.Γεννηματά και του Στ.Θεοδωράκη για να επικυρώσουν τα συμφωνηθέντα.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΤΟ ΡYAKI;
    ΑΥΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ ΣΤΕΡΕΥΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΩΣ ΘΑ ΞΑΝΑΕΚΛΕΓΟΥΝ ΑΦΟΥ ΕΞΕΤΕΛΕΣΑΝ, ΟΠΩΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ , ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.