Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Γιάννης Σηφάκης στη ΔΕΘ


Παρέστη στην ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο Βελλίδειο καθώς και σε συσκέψεις με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλη Αποστόλου σε συνάντηση του με παραγωγικούς φορείς του πρωτογενούς τομέα και με Υπουργό Υγείας Ανδρέα Ξάνθο σε συνάντηση του με τους νέους διοικητές και υποδιοικητές των Νοσοκομείων της Μακεδονίας 
Την Κυριακή θα συμμετέχει σε Ελληνορωσική ημερίδα στην ΔΕΘ για τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας που διοργανώνει το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας παρόντος του Υπουργού Πάνου Σκουρλέτη. 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

10 comments:

  1. Οι τοπικοι αρχοντες της Αλμωπιας ειναι εξαιρετικοι...



    ... Στις φωτογραφισεις εννοειται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΝ ΜΕ 75% ΕΦΟΡΙΑ ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Ο ΑΓΡΟΤΗΣ..?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΡΕΣΤΗ ΣΤΗΝ ΟΜΙΚΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ.......
    ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΑΣ ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιωργος απο Γιαννιτσα11 Σεπτεμβρίου 2016 στις 3:56 μ.μ.

    Γιαννη ΣιφΑΚΗ ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΠΙΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ,ΝΑ ΜΗΝ ΖΑΛΙΣΤΗΤΕ ΚΑΙ ΠΕΣΕΤΕ. ΜΕ 75%,Η ΜΕ 50% ΦΟΡΟ ΜΟΝΟ ΧΑΖΟΣ ΘΑ ΡΙΣΚΑΡΕ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΗ ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΑΓΡΟΤΕΣ, Η ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΞΩΓΕΩΡΓΙΚΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ Ν ΚΥΡΙΑ ΜΑΖΑ ΤΗΣ ΥΠΑΙΘΡΟΥ ΘΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ.ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΑΝ ΕΣΤΩ ΚΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟΥΣ [ΠΡΩΗΝ ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ ] ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΕΣΤΩ ΚΙ ΕΝΑ ΜΠΑΚΑΛΙΚΟ.ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΖΗΛΟ,ΜΕ ΤΙΣ ΦΡΟΝΗΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ,ΠΑΡΑ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ,ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΣΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ.ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΑΤΕ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ,ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΗΤΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ,ΣΤΗΘΗΚΑΤΕ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΤΑΙΡΟΥΣ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΩΧΝΑΤΕ.ΑΝ ΕΙΧΑΤΕ@ΡΧΙΔΙ@ ΑΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΑΤΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΓΙΑ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ,ΟΤΑΝ ΗΣΑΣΤΕ,ΑΚΟΜΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ.ΜΑΖΕΨΑΤΕ ΤΗ ΣΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΗΤΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ,ΥΠΟΓΡΑΨΑΤΕ ΤΟ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ,ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΔΡΑΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ,ΟΣΟ ΕΣΕΙΣ ΑΣΧΟΛΗΣΤΕ ΜΕ ΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΙΚΕΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ[ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΓΚΕΙ,ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ]ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ.ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΤΑ ΓΚΑΡΣΟΝΑΚΙΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ. ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΜΗΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ,ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΒΑΘΑΙΝΕΙ Η ΥΦΕΣΗ, ΑΥΞΑΝΕΙ Η ΑΝΕΡΓΙΑ. ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΑΛΕΞΗ , ΘΑ ΤΡΟΜΑΞΟΥΝ Ο ΤΣΕΚΕΒΑΡΑ ΚΙ Ο ΜΑΡΞ, ΘΑ ΑΝΑΣΤΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ,ΜΕ ΤΟ ΜΑΛΑΚΟ ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι,αλλά χειροκρότησε και ξανά χειροκρότησε, κουράστηκε ο ανθρωπος.
      Βρε πόσο δύσκολα βγάζουν το ψωμί τους οι απίθανοι.
      Να του δώσει ο αρχηγός καμιά βδομάδα άδεια να ξεκουραστεί.

      Διαγραφή
  5. ΠΗΓΕ Ο ΣΗΦΑΚΗΣ ΣΤΗ ΔΕΘ ΚΑΙ ΣΩΘΗΚΑΜΕ.ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΕΝΑΣ ΑΓΡΟΤΗΣ ΜΕ 15.ΟΟΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΤΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΦΟΡΟΥΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πήγε να καταργήσει τον νέο ΕΝΦΙΑ. Τι δεν καταλαβαίνετε? Τετραγωνιζει κι αυτός τον κυκλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και μηδενίζει το εισόδημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.