VW
AGROexpert

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνεδριάζει σήμερα το Δημοτικό Συμβούλιο Αλμωπίας

Σήμερα Τρίτη (27/9) και ώρα 19:00, συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Αλμωπίας, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης: 

Ενημέρωση του σώματος για θέματα που αφορούν τον Δήμο από τον κ. Δήμαρχο 

1ο Έγκριση Υποβολής Πρότασης Χρηματοδότησης στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα  “Κεντρική Μακεδονία” με τίτλο πράξης “Κέντρο Κοινότητας Δήμου Αλμωπίας” στον Άξονα Προτεραιότητας ΑΞ09Β “Προώθηση της κοινωνικής ένταξης και καταπολέμηση της φτώχειας – ΕΚΤ”  του ΠΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας. 
2ο Έγκριση της σύναψης της Διαδημοτικής Σύμβασης Συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Αλμωπίας, του Δήμου Έδεσσας για την εκπόνηση μελέτης με τίτλο: “Διαχειριστική  Μελέτη Δημοτικού  (πρώην Κοινοτικού ) Δάσους  “ΠΕΤΕΡΝΙΚ” Σωσάνδρας Δήμου Αλμωπίας” - Έγκριση των όρων της σύμβασης και ορισμός μελών  της επιτροπής παρακολούθησης.  
3ο Έγκριση Ανακεφαλαιωτικών Πινάκων
4ο Έγκριση Πρωτοκόλλου  Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής του έργου “Μελέτη Υδραυλικών Δικτύων Δ.Δ. Λουτρακίου”
5ο Επιστροφές αχρεωστήτως καταβληθέντων ποσών
6ο Διαγραφές οφειλών από βεβαιωτικούς καταλόγους
7ο 11η  Γενική Αναμόρφωση Προϋπολογισμού Δήμου Αλμωπίας, έτους 2016
8ο   Παραγραφές οφειλών ετών 2002-2015
9ο Έγκριση εκμίσθωσης αγροτεμαχίων Τ.Κ. Εξαπλατάνου (πρώην σχολική περιουσία)
10ο Έγκριση εκμίσθωσης αγροτεμαχίων  αγροκτήματος Μοναστηρακίου της Τ.Κ. Μεγαπλατάνου (πρώην σχολική περιουσία)
11ο Έγκριση ηλεκτρονικής ελεγκτικής εγγραφής σε ενιαία, κοινή ημερομηνία και δημιουργία έκθεσης ελέγχου & αντίστοιχης απόφασης Δημάρχου για την σύνταξη χρηματικών καταλόγων επιβολής προστίμων  για όλους τους υπόχρεους που δεν προσήλθαν στην υπηρεσία και που υπόκεινται στα τέλη επί των ακαθαρίστων εσόδων επιτηδευματιών και παρεπιδημούντων, για τις χρήσεις 2013 & 2014 (οικονομικά έτη 2014 & 2015)  
12ο Επικαιροποίηση επιτροπών παραλαβής προμηθειών, για τις προμήθειες που θα διενεργηθούν το υπόλοιπο του οικ. έτους 2016, σύμφωνα με το ν.4412/16 περί δημοσίων συμβάσεων 
13ο Ανάκληση επαγγελματικής άδειας πωλητή λαϊκών αγορών
14ο Καθορισμός θέσεων για την άσκηση υπαίθριου στάσιμου εμπορίου
15ο Έγκριση εξάμηνης πρακτικής άσκησης ενός σπουδαστή Τ.Ε.Ι.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…