Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κλιμάκιο βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας στην Πέλλα (φωτο)


Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου οδοιπορικό στο Νομό Πέλλας στα πλαίσια των εξωστρεφών ενεργειών που πραγματοποιεί η ΝΔ σε όλη την επικράτεια. 

Συγκεκριμένα επισκέφτηκε τον Νομό μας κλιμάκιο βουλευτών αποτελούμενου από τους κυρίους Δημοσχάκη Αναστάσιο (βουλ. ΕΒΡΟΥ), Κασαπίδη Γεώργιο (βουλ. ΚΟΖΑΝΗΣ), Κεδίκογλου Συμεών (βουλ.ΕΥΒΟΙΑΣ) καθώς επίσης και τον βουλευτή ΠΕΛΛΑΣ κ.Καρασμάνη Γεώργιο και τον πρ.βουλευτή και μέλος της ΠΕ κ.Σταμενίτη Διονύση. Σε αυτό το οδοιπορικό τους συνόδευσαν μέλη της ΝΟΔΕ ΠΕΛΛΑΣ καθώς και μέλη των τοπικών ΔΗΜΤΟ.

Οι επισκέψεις ξεκίνησαν  νωρίς το πρωί από την Έδεσσα, όπου πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ.Ιωήλ. Στην Μητρόπολη  παρευρέθηκε και  ο Δήμαρχος Έδεσσας κος Γιάννου Δημήτριος. Κατόπιν, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στον οίκο ευγηρίας Εκκλησοχωρίου. Έπειτα έγινε μια σειρά επισκέψεων σε Βιομηχανικές και Βιοτεχνικές επιχειρήσεις του Νομού μας, επιχειρήσεις που αποτελούν μερικούς από τους σημαντικότερους πυλώνες της οικονομικής ανάπτυξης του Νομού. Πιο συγκεκριμένα έγιναν συναντήσεις στον ΚΡΟΝΟ , στον ΣΕΞΤΟ, ΣΤΗΝ ΣΦΑΓΙΟΤΕΧΝΙΚΗ-ΒΙΟΑΕΡΙΟ και στην ΑΛΤΕΡΑ. Επίσης, το κλιμάκιο είχε την ευκαιρία να ξεναγηθεί στους χώρους των Λουτρών του Πόζαρ, με την παρουσία του Δημάρχου κ Μπίνου Δημήτριου. Το οδοιπορικό τελείωσε αργά το απόγευμα στην Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών, όπου οι επισκέπτες ήταν συνοδευόμενοι από τον Δήμαρχο Πέλλας κ.Στάμκο Γρηγόρη.

Αυτό το σύνολο των επισκέψεων λειτουργεί ως προπομπός της επίσκεψης στην ΔΕΘ του προέδρου της ΝΔ κ. Κυριάκου Μητσοτάκη. Ακούστηκαν με προσοχή προβλήματα που ταλανίζουν την περιοχή αλλά και προτάσεις-λύσεις που θα μεταφερθούν στον πρόεδρο της ΝΔ. Το ξεκάθαρο μήνυμα της επίσκεψης ήταν ότι χωρίς την ιδιωτική πρωτοβουλία η Ελληνική οικονομία είναι αδύνατο να ανακάμψει από το τέλμα στο οποίο έχει περιέλθει.

Η ΝΔ μέσω του Προέδρου της κ.Μητσοτάκη είναι αποφασισμένη να στηρίξει την ιδιωτική πρωτοβουλία. Είναι αποφασισμένη να στηρίξει την καινοτομία και την επιχειρηματική εξωστρέφεια. Είναι αποφασισμένη να αποτελέσει το τροχοπέδη στην κατάσταση που έχουμε περιέλθει.

ΝΟΔΕ ΝΔ ΠΕΛΛΑΣ
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

11 comments:

  1. Με Γιάννου Κατσάρα και τον εθελοντή διευθυντή συνταξιούχο στη φωτο βλέπω η Ν.Δ να παίρνει χαμηλότερα ποσοστά και από την Λεβέντη στην Πέλλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βρε βρε καλως τα παιδιά θυμηθήκατε την Πέλλα; Τελείωσε ο ΣΥΡΙΖΑ μια ζωή κυβέρνηση θα είναι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΗ Ν.Δ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΞΕΡΩ- Ε ΡΕ ΜΑΥΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΑΠ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΘΕΣΗ. 5% ΣΥΡΙΖΑ 10% ΠΑΣΟΚ 15% Η Ν.Δ ...ΜΑΥΡΟ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΚΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΓΛΕΜΤΙΑ

      Διαγραφή
  3. Οι εθνοπατέρες εμφανίστηκαν πάλι για να μας σώσουν. Οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ είναι πιο καθηγητές από εσάς και όλοι μαζί για τον καιάδα. Αρκετά μας έχετε σώσει καιρός είναι να ξυπνήσει και ο κόσμος που κοιμάται τον ύπνο του δικαίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΟΝ ΑΣ ΠΕΛΛΑΣ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΕΓΩ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ ΓΡΑΦΕΙ Η ΝΟΔΕ.ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΟΥΤΕ ΜΙΣΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ.ΜΟΝΟ Ο ΣΤΑΜΚΟΣ ΗΡΘΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΗΦΑΚΗ ΑΓΚΑΖΕ

      Διαγραφή
  5. Στον ΑΣ ΠΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ Η ΚΟΤΟΥΛΑ ΦΟΒΗΘΗΚΕ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΕΙΡΟΥΝ ΚΑΙ ΕΤΡΕΞΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρε Συριζαίοι καντε μου μια χάρη και ξεκολλήστε την σφινομένη τυροπιτα που εχετε στο κεφαλι,μετα βγαλτε την μιτζιθρα που εχετε στα ματια και πειτε μου σε μια φωτο αυτοί που βλέπω ειναι ο Προεδρος και η διευθυντρια της ΕΑΣ ναι ή οχι;
      Εκτός και αν δεν ειναι απο την ΕΑΣ ΠΕΛΛΑΣ αλλά απο την ΕΑΣ ΚΑΤΩ ΤΡΑΧΑΝΟΠΛΑΓΙΑΣ (τόπος καταγωγής σας)

      Διαγραφή
    2. ΟΧΙ ΡΕ ΔΕΞΙΕ ΕΞΥΠΝΑΚΙΑ ΑΥΤΗ Η ΦΩΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΣ ΠΕΛΛΑΣ.ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΕΚΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΕΙΧΑΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΟΒΗΘΗΚΑΝ ΕΝΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΣΟΔΕΙΑ.ΣΥΣΣΩΜΗ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΟΥΒΑΛΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΟΝΣΕΡΒΟΠΟΙΕΙΟ. ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ.ΕΣΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΗΣΟΥΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΔΑΤΕ.ΠΑΝΤΩΣ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΑΣ ΠΕΛΛΑΣ

      Διαγραφή
    3. Οι άνθρωποι την διοίκηση θέλαμε να δουν το που θα την έβλεπαν δεν θα το αποφασίζει εσυ

      Διαγραφή
  6. ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ ΑΦΑΝΙΣΑΤΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΒΡΩΜΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΥΠΑΚΟΥΑ ΤΕΚΝΑ ΤΟΥ ΜΕΡΚΕΛΙΣΤΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.