Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τέσσερις νεκροί και μια αγνοούμενη ο τραγικός απολογισμός της θεομηνίας


Τέσσερις νεκροί, (τρεις από πλημμύρες και ένας από καρδιακό πρόβλημα στο σπίτι του), καθώς και μία αγνοούμενη στην Επανομή Θεσσαλονίκης, είναι ο τραγικός απολογισμός της θεομηνίας που έπληξε από χτες την χώρα.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από το Αρχηγείο του Πυροσβεστικού Σώματος, από τις πλημμύρες έχασαν την ζωή τους δύο γυναίκες, στα Πηγάδια Μεσσηνίας και στην Καλαμάτα και ο 90χρονος που εξέπνευσε στο σπίτι του στην Θουρία, ενώ νωρίτερα ανασύρθηκε νεκρός και ένας άνδρας που είχε παρασυρθεί από χείμαρρο στην περιοχή Βλαχιώτη Λακωνίας.

Σύσκεψη στην Καλαμάτα

Σε εξέλιξη βρίσκεται ευρεία σύσκεψη στην αίθουσα «Παναγιώτης Φωτέας» στο διοικητήριο της Περιφέρειας στην Καλαμάτα, με τη συμμετοχή και κυβερνητικού κλιμακίου που έχει φτάσει στην περιοχή, για τον συντονισμό αντιμετώπισης των προβλημάτων που έχει προκαλέσει η κακοκαιρία και για την ανακούφιση των πληγέντων.
Στη σύσκεψη συμμετέχουν ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Χρήστος Σπίρτζης, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, ο υφυπουργός Οικονομίας Αλέξης Χαρίτσης, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, ο δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας, η αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Ελένη Αλειφέρη και Υποδομών Ντίνα Νικολάκου, εκπρόσωποι του στρατού και της αστυνομίας, καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Ο μέχρι τώρα απολογισμός της θεομηνίας

Μέσα στο τελευταίο 24ωρο, το Κέντρο Επιχειρήσεων του Π.Σ. δέχτηκε εκατοντάδες κλήσεις για πλημμύρες και συγκεκριμένα, 550 στην Θεσσαλονίκη, 350 στη Μεσσηνία και 125 μέχρι τώρα στην Λακωνία.

Τα σωστικά συνεργεία απεγκλώβισαν και διέσωσαν 24 άτομα στο νομό Θεσσαλονίκης, 29 στην Λακωνία και 21 άτομα στη Μεσσηνία.

Με πληροφορίες ΑΜΠΕ
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.