Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Οι πρόεδροι των Συλλόγων Τριτέκνων Πέλλας στην Αθήνα (φωτο)


Οι πρόεδροι των συλλόγων μας, ως μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Τριτέκνων συμμετείχαν στις συναντήσεις του στην Αθήνα με:

-Τον βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ κ. Παπαχριστόπουλο Αθ., στην Βουλή των Ελλήνων, αρμόδιο για θέματα κοινωνικής πολιτικής των ΑΝ.ΕΛ με την συνδρομή της Συντονιστικής Επιτροπής των ΑΝ.ΕΛ Πέλλας και

- Τον  ειδικό σύμβουλο στο γραφείο Στρατηγικού Σχεδιασμού της Γενικής Γραμματείας του Πρωθυπουργού κ. Καρανίκα με την συνδρομή του βουλευτού(ΣΥΡΙΖΑ) κ. Μανιού Ν.
για την ένταξη της εξομοίωσης των τριτέκνων με τους πολύτεκνους στα μέτρα που θα εξαγγελθούν από τον Πρωθυπουργό στην ΔΕΘ.

Επίσης, πραγματοποιήθηκε πολύωρη συνάντηση και με την  σύμβουλο της Αν. Υπ. Εργασίας κα Καραμήτσου για τα σοβαρά προβλήματα που έχουν ανακύψει τόσο για την συμμετοχή των συλλόγων μας στο ΤΕΒΑ όσο και στην υλοποίηση της πρόσφατης Κοινής Υπ. Απόφασης, που αφορά την δωρεάν διανομή οπωροκηπευτικών με την οποία αυξήθηκε το εισοδηματικό κριτήριο.

Καλούμε τους τριτέκνους του ν. Πέλλας, να ευρίσκονται σε ετοιμότητα για αγωνιστική διαμαρτυρία στις 17/9/2016 στην Θεσσαλονίκη εφ΄ όσον δεν ενταχθεί η εξομοίωση των τριτέκνων με τους πολύτεκνους στα μέτρα που θα εξαγγελθούν από τον Πρωθυπουργό.

ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΓΟΝΕΩΝ ΤΡΙΩΝ ΤΕΚΝΩΝ
ΕΠΑΡΧΙΩΝ ΕΔΕΣΣΗΣ &ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Η πολυτεκνία είναι ευλογία και όχι επάγγελμα!!!Φτανει πιά η ζητιανιά και το γλυψιμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. έχουν καταντήσει ζητιάνοι θέλουν να εξισωθούν αυτοί που έχουν 5-6 παιδιά με τους τριτεκνους με αυτοί την λογική να κάνουν σύλλογο και αυτοι με 2 παιδιά ελεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. στην ελλαδα του ρουσφετιού και των εκλογών κανε ένα σύλλογο π.χ καραφλών μάζεψε κανα 5-10.000 μέλη και οι πολίτικοι θα σου τάξουν λαγούς με πετραχήλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.