VW
AGROexpert

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ανακοίνωση Οδοντιατρικού Συλλόγου Πέλλας

Στα πλαίσια της κοινωνικής μέριμνας του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πέλλας, όπως κάθε χρόνο τα τελευταία 9 χρόνια, με την έναρξη του νέου σχολικού έτους, θα ξεκινήσει το Πρόγραμμα Πρόληψης της Στοματικής Υγείας. 

Την περσινή χρονιά οι εθελοντές οδοντίατροι του Προγράμματος, με υπεύθυνες του Προγράμματος τις κυρίες Μπόσνα Πετρούλα και Στάχταρη - Πλιόγκα Αγνή, εξέτασαν πάνω από 2.500 παιδιά. Ο απολογισμός της περασμένης χρονιάς ξεπερνάει κάθε προηγούμενο:
118 Σχολεία 
26 Εθελοντές 
1.186 Παιδιά Δημοτικού 
1.423 Παιδιά Νηπιαγωγείου 

Είναι άξιοι επαίνων όλοι οι εθελοντές οδοντίατροι, οι οποίοι ανάλωσαν χρόνο και προσωπική εργασία, αφιλοκερδώς, και τους οποίους οφείλουμε να ονομάσουμε και να ευχαριστήσουμε θερμά:

Δεμίρης Πρόδρομος       
Δημητρίου Ευθυμία 
Ζαμπριάνοβα Ντιάνα 
Ζωγράφου Ευθαλία
Καλτσάς Χρήστος 
Καραστρατής Φώτιος 
Κατεβαίνη Μαρία 
Κουπαρανίδης Δήμος 
Μάγγος Δημήτριος 
Μίσιου Κυριακή 
Μιχαηλίδου Χρυσούλα 
Μπαφαλούκος Βασίλειος 
Μπόσνα Πετρούλα

Μπόσνα Συμεωνία 
Παπαγεωργίου Ιωάννης 
Παπαπέτρου Δημήτριος 
Παραλικάκη Στεφανία 
Πασόη Ελισάβετ 
Παύλου Ιωάννα 
Ρατσίτσκα Χρυσοβαλάντη
Σαββίδου Θεοδώρα 
Σιγκούδη Ειρήνη 
Στάχταρη Αγνή 
Τενεκετζή Ελένη 
Τζάκρης Χρήστος 
Τζούρου Σταυρούλα 
Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς για την άψογη συνεργασία με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας και την Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων, κυρία Φράγκου Ελισάβετ, καθώς και με τους διευθυντές και δασκάλους των σχολείων που επισκεφτήκαμε.

Είναι θεμελιώδες να αντιληφθούν τα παιδιά από μικρή ηλικία το πόσο σημαντική είναι η στοματική υγεία και να μάθουν πως να φροντίζουν και να προλαμβάνουν τα προβλήματα στη στοματική τους κοιλότητα. Επιπλέον, η αποστολή ενημερωτικών σημειωμάτων στους γονείς των μαθητών για την κατάσταση της στοματικής τους υγείας, βοηθάει στην έγκαιρη αντιμετώπιση προβλημάτων και την πρόληψη σοβαρότερων επιπλοκών.

Περιμένοντας  την έγκριση από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, ευελπιστούμε ότι και φέτος θα μας δοθεί η δυνατότητα να διαμορφώσουμε τη συνείδηση πολλών παιδιών ως προς τη στοματική υγεία, με απώτερο σκοπό τη διατήρηση της καλής γενικής υγείας τους και ως ενήλικες. 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 Η Πρόεδρος       Ο Γεν. Γραμματέας
Μπόσνα Πετρούλα    Σταλίκας Μιλτιάδης
  


Share on Google Plus

rindis
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…