Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παγκόσμιο Ρεκόρ Γκίνες για την κοπέλα με τη γενειάδα (φωτο)


H Harnaam Kaur, ένα μοντέλο με γενειάδα από το Μπερκσάιρ της Αγγλίας, έγινε το νεότερο μοντέλο με μακριά γενειάδα το οποίο εντάσσεται στο βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες. Η 24χρονη υπήρξε η πρώτη γυναίκα μοντέλο που ανέβηκε στην πασαρέλα κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Λονδίνου τον Μάρτιο του 2016.
Η κοπέλα πάσχει από μια ορμονική διαταραχή, το σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών, από το οποίο υποφέρουν το 10% των γυναικών, σε διαφορετικό βαθμό, η οποία της άλλαξε ριζικά τη ζωή. Η νεαρή κοπέλα δοκίμασε όλες τις δυνατές μεθόδους για να ξεφορτωθεί τις τρίχες που φύτρωναν παντού στο σώμα της, αλλά μάταια.
Σε ηλικία 16 ετών, την κορόιδευαν τόσο πολύ που αποφασίζει να βάλει τέλος στη ζωή της. Αλλά, στη συνέχεια, γίνεται ένα κλικ στο μυαλό της: αποφασίζει να αρχίσει να αγαπάει το σώμα της, με την ίδια ενέργεια και το ίδιο πάθος με τα οποία το μισούσε.

Η  Harnaam Kaur έγινε γνωστή ως ακτιβίστρια και στον λογαριασμό της στο Instagram χιλιάδες άνθρωποι την ακολουθούν. Ώσπου το πρακτορείο Ugly Rage Models του Λονδίνου της προτείνει συνεργασία και ακολουθούν τα εξώφυλλα και η πασαρέλα.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.